We bevinden ons in een wervelwind van transformatie en toekomstige generaties zullen op dezelfde manier over de veranderingen die wij meemaken praten als wij over gelijkaardige perioden in het verleden. Maar nu we erin zitten, kan dat beangstigend en moeilijk zijn, en we willen er zo snel mogelijk doorheen raken. Dit zijn tijden die onze ziel op de proef stellen, maar het zijn ook de tijden die onze ziel healen omdat we sinds het begin der tijden op een healingpad geweest zijn. Dat is ons voornaamste levensdoel, en we leven het elke dag. Hoe vinden we dan healing? Door ernaar te streven.

 

Opdat er healing zou gebeuren, moeten we in de juiste setting voor healing zijn, de juiste vragen formuleren, met de intentie dat we healing willen bereiken. We raken angstig en gefrustreerd door afleiding, bijvoorbeeld door wat er met ons of rond ons gebeurt, door wie ons verstoort of kwetst, door wie zijn werk niet doet of in onze weg staat. Maar dit is allemaal een deel van ons healingpad en wanneer we er zo snel mogelijk proberen doorheen te gaan, missen we onze kansen tot healing, afsluiting en loslaten.

Dit is geen race naar een verre eindstreep, het is een radicale transformatie op zielsniveau die ieder van ons en de mensheid in zijn geheel verandert, van binnenuit. Om het beste te maken van een situatie die niet snel verdwijnt (de huidige Uranus/Pluto reeks eindigt in 2015), moeten we het beste halen uit elke healingkans, want als we dat doen, krijgen we afsluiting en dan is de healing compleet. Om in de juiste healing-setting te zijn, moeten we ons constant de vraag stellen: ‘Waar ligt mijn healing in deze situatie?’, en dan reageren volgens de antwoorden die we krijgen.

Elke situatie die we tegenkomen, zeker nu, is door onze ziel georkestreerd voor onze healing. We moeten ons karma afwerken, en naar meer uitgebreide niveaus van zijn gaan die we kunnen bereiken wanneer onze healing compleet is, en beginnen leven vanuit een hoger doel. Dit is een gevecht tussen ons licht en onze duisternis,onze beperkingen en onze vrijheid, en onze bereidheid om ons pad van lijden om te keren in een pad van verheven zijn, en dat doen we door elke healingkans krachtig aan te nemen, zo de afsluiting te krijgen die we nodig hebben, en te leren leven in vreugde. We hebben een keuze in alles wat we doen, en onze keuze voor healing brengt ons tot een grotere uitdrukking en uitbreiding van ons licht, zodat we onze hemel op aarde kunnen creëren.

 

Bron : Nieuwetijdskind

 

{jcomments on}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees