Lieve Jennifer: Ik ben een romantische relatie aan het afsluiten, die ik als multi-dimensionaal heb ervaren en waarin ik me een lange tijd ongelukkig en niet vervuld voelde. Mijn vriend zette het loslaat-proces in gang door dingen te doen die me duidelijk maakten dat hij eruit wilde stappen, maar ik voelde onze verbinding al eerder wegglippen. Hij gaf toe dat we elk onze eigen weg moesten gaan, en ik heb hem energetisch losgelaten. Maar ik wil hem horen zeggen: 'Ik laat je los, ik laat je vrij.', om deze relatie te beëindigen. Ik denk hier veel over na en ik weet dat ik hierdoor niet verder kan. Waarom voel ik me zo en wat kan ik eraan doen?

 

Hart3

 

Jennifer's antwoord: Het is moeilijk afsluiting te krijgen in multi-dimensionale relaties, omdat we ons vaak leeg voelen, gebruikt, en ondergewaardeerd door de persoon die naar ons gevoel zo verbonden met ons was, op zoveel manieren.

Jij hoeft de woorden niet te horen vanuit je hoger hart-perspectief, het is je ego dat je eraan herinnert dat er een soort waardering zou moeten zijn van alle tijd, energie en moeite die je in deze relatie hebt gestoken. Als je dat kan loslaten, kan je de behoefte om de woorden te horen loslaten. Er is nog een aspect hieraan dat te maken heeft met vertrouwen, zowel van jou als van hem, dat te maken heeft met je karmische contract.

Dit soort relaties hebben te maken met sterke karmische en healing-energieën, waarin lessen zitten voor beide personen. Maar als je de relatie ingaat als de healer van de andere persoon, dan denk je dat al de lessen hun lessen zijn, en ontken je die van jezelf. De woorden zijn belangrijk voor je omdat je op een emotioneel level respect wil. Die woorden zeggen betekent voor je dat hij op een bepaald level erkent dat hij afgelijnd is op iets van de healing die je hem gebracht hebt, en dat de relatie alle liefde waard was die je zo open, eerlijk en bereid met hem deelde. Er zit hier misschien ook een klein beetje wrok in.

Op energetisch level betekent dat de woorden horen voor jou een bewijs is dat het karma tussen jullie voorbij is en je je niet langer nog maar een keer moet engageren op die manier, met die persoon. Dit heeft te maken met vertrouwen, omdat we in die relaties met onze karmische partners in vele levens terugkeren om hen te helpen hun healingproces af te werken.

Door hem te vragen de woorden uit te spreken, wil je dat hij erkent dat hij niet langer beroep op je zal doen in deze healing reis.

Maar je hebt dat niet nodig, omdat je ermee klaar bent wanneer je zelf zegt dat je ermee klaar bent. Je reageerde op zijn roep om hulp in dit leven. Had je dan de verwachting dat het een meer vervullende, geëvolueerde relatie zou worden? Hoopte je dat het 'deze keer' wel anders zou zijn dan de vorige keren? Hoeveel moeite stak je in die healing, ten koste van je eigen liefde, vreugde en gemoedsrust? Begin je nog maar bewust te worden van al die keren dat je dit deed en dat het telkens op dezelfde manier eindigde?

De woorden die jij nodig hebt zijn die van jezelf: 'Ik bevrijd mezelf van de karmische verplichtingen die ik gecreëerd heb, in verband met het healen van anderen, en ik sta nu mezelf toe om vreugde, vrede , overvloedige liefde en vrijheid in mijn leven te hebben, om de hoogste uitdrukking van mijn energie op mijn pad te kiezen.'

Bij deze bevrijding heb je geen bevestiging nodig voor je vermoeide hart om te weten dat je diegenen die healing nodig hebben een andere leraar kan laten zoeken, en dat je je leven in vreugde kan leven met iemand die geheald en heel is.

Zie ook de vorige tekst van Jennifer Hoffman over multi-dimensionele relaties. 

door Jennifer Hoffman 

Vertaling : Fran Tielemans

 

Bron : Maitreya

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees