De reis van 2012 zal er een zijn die we ons op veel manieren zullen herinneren. Het zal voor iedereen een ontwaken zijn tot ons grotere potentieel, maar op een manier die niet altijd als heel leuk, prettig of positief zal bestempeld worden. Ascensie is een belofte en wij zijn de vervulling ervan. Hoe we ze vervullen is het pad dat we nu moeten kiezen. En wanneer we deze laatste drie maanden van emotioneel en spiritueel gebagger vaarwel zeggen, gaan we nu vier maanden in waarin we gaan beslissen wat we gaan doen met wat we geleerd hebben, en gaan we nadien die beslissingen vooropstellen in de vorm van intenties die we in onze levens kunnen ten uitvoer brengen. Er zijn twee grote gebeurtenissen in september, een Uranus-Pluto op 19 september, de tweede van een reeks die zal eindigen in maart 2015.

 

En een krachtige volle maan op 29 september in Ram die dit vierkant nog eens belicht. We kunnen verdergaan met antwoorden zoeken ofwel die beginnen te implementeren die we al gevonden hebben, om veranderingen in ons leven beginnen te maken. De wereld rond ons is een vraag die antwoorden zoekt, en wij zijn het antwoord. Wanneer we beginnen te zien dat we in een beantwoord- of reageer-modus naar de wereld toe staan, dan kunnen we altijd de veranderingen een stapje voor blijven, zodat ze onze energie weerspiegelen, in plaats van telkens een oneindige stroom van chaos, controle, rare dingen en angst op ons af te zien komen.

Waar we ook weerstand bieden aan verandering, dat is waar we dieper kunnen gaan kijken waarom we die weerstand hebben. Onze weerstand is een schatkist vol informatie omdat daar onze angsten liggen, waar we aan iets vasthouden dat we bang zijn te verliezen, of waar we ons ontmoedigd voelen door het potentieel voor transformatie.

Wanneer dingen 'niet werken', is dat omdat we dat eigenlijk niet zouden moeten doen, of saboteren we onbewust zelf onze groei en transformatie? Het is een beetje koorddansen wanneer we in onze kracht en in ons meesterschap leren te staan.

Iets wat ik opmerkte in verband met de cyclus van Pluto/Uranus vierkanten, is dat een van de planeten altijd retrograde gaat tijdens de vierkanten, behalve de laatste, waarbij ze allebei direct lopen. Dit creëert een trek-en-duw-effect daar Pluto onze innerlijke wereld omwoelt en Uranus ons tot actie dwingt. Dan zien we de resultaten van onze handelingen, zodat we kunnen kiezen wat we willen behouden en wat niet, tussen wat ons steunt of wat ons leegzuigt. In september kunnen we nog maar eens stappen vooruit nemen, altijd met de vraag of we ons hoogste goed en onze behoeften dienen. Je afvragen 'Is dit wat ik wil creëren?' is een goede manier om afgelijnd te blijven op je intentie.

Het sleutelwoord voor september is vervulling. Dit is niet noodzakelijk het gevoel van in vreugde, vrede, liefde en overvloed te zijn, ook al neigen we ertoe te denken dat we vervuld zijn wanneer we op het toppunt zijn van een prachtige levens-uitbreidende ervaring. We zijn vervuld wanneer we 'vol zijn van' iets, zodat we vol kunnen zijn van vreugde, overvloed, angst, verwarring, twijfel, vrees, pijn of plezier. Waar ben jij vol van? Vind je het fijn, hoe lang ben je er al vol van en is het tijd om het te vervangen door iets anders? Wanneer je door deze maand heen gaat, besteed dan aandacht aan waar je vol van bent, en of het een situatie kan zijn waarin je van iets echt genoeg hebt, of of het iets is waarvan je meer wil. De energieën rond ons bewegen nu zo snel dat manifestatie heel snel op de gedachte volgt. Het is de belichaming van geest over materie – het is allemaal energie, dus wat in je geest is wordt materie in jouw werkelijkheid. Creëer wat écht belangrijk is voor je. En wat een bezoek van buitenaardsen betreft, dat ik voorspeld heb voor september, geloof ik dat we enkele ET bezoekers zullen zien op onze komende Earth Keeper Crystal Adventure in Arkansas, op 21 tot 23 september. We zullen onze ogen zeker openhouden.

Heb een prachtige maand, en denk eraan om elke dag krachtige intenties te zetten zodat je deze energie kan gebruiken om 'opgevuld' te zijn met alles waarnaar je hart in dit leven verlangt.

 

Veel zegeningen

 

Jennifer

 

Bron : Maitreya

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees