Een maand die begint met de terugtrekking van de Paus, de hospitalisatie van de Koningin van Engeland, en de regering van de US in afzondering, belooft interessant te worden. Dit gebeurde al de eerste drie dagen van maart, en het zal nog een lange maand worden. In januari verwerkten we de post-2012- energieën, vermoeid en een beetje gedesillusioneerd en ontgoocheld. In februari ontdekten we alle blokkades die ons ingeperkt hebben, ook onze zielskwetsuren, karmische cycli, partners, overtuigingen en afleidingen. Het was een moeilijke maand daar we het ene na het andere moesten verwerken.

 

jennifer-hoffman-2


En nu is het maart en zal het zeker een gemengd boeltje zijn van gekte en chaos, samen met veel waarheid, inzichten en bevestiging. We hebben ook de krachtigste datum van het jaar, 21 maart, die het einde van 3D aankondigt (daar de energie die 3D ondersteunt weg zal zijn).


Al een maand schrijf ik nu dat de equinox van 21 maart het einde is van 3D, wat betekent dat het het einde is van de 3D polariteit en afscheiding. We zullen nog altijd in de derde dimensie zijn, maar met makkelijker toegang tot andere dimensies en portalen. De sluiers zijn weg, nu kunnen we het allemaal zien en zijn, zonder andere beperkingen dan die die we onszelf opleggen.

De paus en de koningin van Engeland staan voor de mannelijke en vrouwelijke polariteit van 3D. En voor ze gehospitaliseerd was, werd er gezegd dat de koningin gehoord zou worden in het Brits parlement, dat eraan denkt om haar uit het nationaal budget te halen. In overweging nemend dat het Britse Rijk een verlengde is van het Romeinse Rijk (Londinium, nu Londen, was een belangrijke Romeinse hoofdstad), en dat de koningin 1/6 van het land van de wereld bezit (ja, het is waar!) terwijl de paus iets minder bezit (allebei samen bezitten ze ongeveer de helft van het land in de wereld), zijn de gevolgen enorm. En pausen trekken zich niet terug, de laatste die dat deed was 600 jaar geleden. Toeval bestaat niet, zeker nu niet.

In de voorspellingen van 2013, schreef ik dat 2013 een jaar van Goddelijke Macht en Waarheid was. De deur naar de waarheid zal deze maand beginnen te openen en dat zal niet echt leuk zijn waarschijnlijk. Veel mensen zullen angstig zijn, bevreesd, verward en verbijsterd, wanneer ze leren over hoe de fundering waarop ze hun eigen waarheid hebben gevestigd dooreengeschud wordt. 3D zal niet beetje bij beetje dicht plooien, zoals een lotusbloem die zich sluit, het stort in mekaar, onder het gewicht van de hebberigheid, macht, dominantie en controle die het in stand heeft gehouden.

Wanneer het ineenstort, moeten we klaar zijn met ons eigen nieuwe paradigma van zelfbekrachtiging, intenties voor een wereld die gebouwd is op een fundering van verbinding (en dus gelijkheid), liefde, vrede en vreugde, en onze eigen aflijning hierop als ons persoonlijke paradigma. Dit is een excellente maand om dit op te starten, omdat de ineenstorting van het 3D paradigma elke dag aan snelheid wint, en raak alsjeblief niet in angst, want alles is alles in goddelijke orde.

Maart is de maand om te integreren met onze Goddelijke macht maar we moeten dit heel voorzichtig doen. De oude modellen van macht waren gebaseerd op de principes van ‘macht over’ of ‘macht afnemen van’ iets of iemand. Het paradigma van 3D macht is een ‘machts-vampier’ die de macht van anderen ontneemt en daarvan leeft. Goddelijke macht is een geascendeerd concept dat van binnenuit oprijst, dat bekrachtigd is door onze Bron- verbinding, en dat de uitdrukking is van ons Godslicht. Ze kan niet bestaan zonder onze Bronverbinding en wordt groter door een balans van geven en ontvangen. We kunnen ze niet van iemand anders afnemen, of het laten afnemen van ons. Wanneer we ze niet gebruiken, blijft ze slapend aanwezig, tot we er klaar voor zijn.

Maar we kunnen de ene despoot niet inruilen voor een andere. Goddelijke macht zorgt niet voor ons, ze draagt ons. Ze voedt ons niet in ruil voor de belofte van onze macht, ze voedt ons wanneer we onszelf voeden door onze eigen zelfbekrachtiging. Ze zal ons met onvoorwaardelijke liefde zegenen, maar ze zal ons niet behoeden voor het kwetsen van onszelf, als dat is wat we willen doen. Goddelijke macht gaat niet naar binnen stormen en afrekenen met alle ‘slechteriken’, maar ze zal onze intentie steunen voor vreugde, overvloed, liefde en vrede in de wereld, en dat zal allemaal meehelpen aan de verdere ineenstorting van het paradigma van 3D;

In Maart krijgen we een grote dosis waarheid, en dat kan soms een bittere pil zijn, zowel persoonlijk als globaal, en we zullen kansen krijgen om onze Goddelijke Kracht uit te testen.

Wanneer het 3D paradigma ineenstort, is het onze collectieve intentie voor wat we willen zien en zijn in de wereld dat zal helpen bij een meer ordelijke overgang van ‘oude’ naar nieuwe wereld. Vermijd te focussen op het negatieve, omdat we ons alleen maar bewust kunnen zijn van negativiteit wanneer we haar observeren vanuit een ander veld.


Het is een reden tot viering, niet voor tranen of angst.

We maken ons ook op voor het volgende vierkant van Uranus en Pluto, in mei, en dat zal deze maand bekrachtigd worden door een plaats in Ram (al diegenen onder jullie die iets hebben met Ram, wees klaar voor actie).

We hebben de laatste twee maand gespendeerd in onze donkere spirituele kelders, nu kunnen we eruit met nieuwe intenties, nieuwe mogelijkheden en nieuwe energie om sterke actie te ondernemen.

De equinox op 21 maart is een van de krachtigste dagen van het jaar, en markeert officieel het einde van 3D, en dat kan al dan niet gebeuren met een grote klap, dus besteed aandacht aan wat rond jou gebeurt, en beantwoord het, eerder dan erop te reageren, wees onthecht, en denk eraan dat de meest belangrijke dingen in je leven, je Bron van macht, je nooit ontnomen kan worden. Wees liefdevol naar jezelf toe en denk aan een van mijn favoriete affirmaties, een geschenk van Aartsengel Uriel:    Ik ben goddelijk geleid, verbonden, veilig en beschermd op alle manieren en in alles.
 

Heb een prachtige maand.


Jennifer Hoffman

 

Bron : Nieuwetijdskind

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees