Jennifer Hoffman

Jennifer Hoffman is een levenslang intuïtieve waarvan unieke giften een verbazingwekkend vermogen om te lezen klanten energetische velden omvatten, hun ziel doel, karma en lessen bekijken en brengen hun energetische trillingen in de aanpassing aan hun ziel verlangen voor genezing en heelheid in lichaam, geest en ziel.Ze werkt met de Aartsengel Uriël, samen met haar gidsen en engelen, channelt ze nauwkeurige en gerichte richtsnoeren energetische trillingen verhogen en maken een duidelijk pad naar een vrolijke, vervullend leven.


Jennifer Hoffman

Elk jaar heb ik sinds 2005 voorspellingen geschreven, en elk jaar zeg ik hetzelfde: ‘Ik schrijf voorspellingen, alhoewel ik ze niet graag schrijf. ‘ Ik aarzel om voorspellingen te doen, zeker over wereldgebeurtenissen, omdat ik niemands denken wil beïnvloeden of de energie in een bepaalde richting duwen. Nu zit er meer dan ooit enorme kracht in het gedeelde collectief bewustzijn. Daar mijn voorspellingen gelezen worden door miljoenen mensen overal in de wereld, die ook hun eigen interpretatie hebben over wat ik schrijf, is het delen van deze voorspellingen een missie die ik heel ernstig neem en ik schrijf ze met veel zorg.

Jennifer Hoffman

December zal nog maar eens een maand vol actie zijn, met veel activiteit die ons voorwaarts brengt en ons weer terugwerpt, ons uitnodigt om zowel naar binnen te gaan als uitwaarts uit te breiden, en te gebruiken wat we dit jaar hebben geleerd om afwerking en helderheid te creëren uit de chaos. Dit is een goddelijke uitnodiging om van healing naar heelheid te gaan, als we dat kunnen, met de woorden van het Sereniteits-Gebed, '...de dingen die we niet kunnen veranderen aanvaarden, en verandering brengen in de dingen die we wel kunnen veranderen...'. Wat we niet kunnen veranderen, zijn de anderen.

jennifer-hoffman-2

Een van de artikels die ik enkele jaren geleden schreef in een nieuwsbrief, was getiteld: 'Handel naar je leeftijd.', en het omschrijft de ietwat ongewone situatie waarin velen tussen 40 en 50 jaar zich momenteel bevinden. We zijn helemaal niet zoals onze ouders waren toen die zo oud waren, we zijn gezonder, zien er jonger uit, voelen ons beter, en in veel gevallen zijn we geen carrière aan het afwerken die we begonnen toen we volwassen werden. In plaats daarvan zoeken we naar werk, beginnen we een zaak, of proberen we uit te zoeken wat we met 'de rest van ons leven' gaan doen, en dat kan nog vele jaren zijn.

jennifer-hoffman-2

Al jaren schrijf ik over vergeving, en dat het een energetisch proces is, geen emotioneel, hoe vergeving nodig is om de 4D-brug over te gaan naar hogere dimensies, en hoe we hierdoor onze karmische partners los kunnen laten en zielscontracten en karmische cycli kunnen afsluiten. Maar we gaan ergens in dat proces allemaal vastzitten wanneer we geconfronteerd zijn met onze karmische partners en de pijn van ons karma her-beleven. We stappen in die situaties om te vergeven en los te laten, maar onze emoties nemen de overhand en we willen verlossing, we willen weten dat ze spijt hebben van wat ze gedaan hebben en dat ze bereid zijn te boeten voor de pijn die ze ons hebben berokkend.

jennifer-hoffman-2

We hebben allemaal conversaties met onszelf, de meeste ervan gebeuren in de intimiteit van onze gedachten. In deze conversaties nemen we beslissingen, argumenteren we, geven we kritiek, veroordelen we, en bepalen we de loop van elk aspect van ons leven, en dit creëert onze realiteit, maar bepaalt ook hoe anderen met ons zullen contact maken en hoe ze in relatie staan tot ons. Deze innerlijke dialoog speelt een belangrijke rol in ons leven, en spijtig genoeg is die meestal negatief. We hebben vaak niemand in ons uiterlijk leven nodig die gemeen tegen ons doet, die kritiek op ons levert en ons veroordeelt.

November2014

Het goede nieuws over deze maand is dat oktober voorbij is. Met zoveel energetische activiteit, een Mercurius retrograde, dagelijkse X-klasse zonnevlammen, vele planeten die van teken veranderden, en onze behoefte om schoon te maken, op te ruimen en onze innerlijke en uiterlijke ruimten op te schonen, was het druk in oktober. En ook al is november in een bepaald opzicht wat rustiger, het geeft ons de kans om te integreren en af te lijnen op wat we al gedaan hebben, vooraleer een nieuw project op te starten. Ik zeg niet dat er deze maand niets gebeurt, want dat is niet zo, maar het zal op een meer georganiseerde en ordelijke manier verlopen, omdat het ons voorbereidt op de beweging in december.

jennifer-hoffman-2

Welkom in oktober. Het zal in vergelijking met september een opluchting zijn, ook al zal het een drukke maand zijn, met een Mercurius retrograde, twee eclipsen, drie persoonlijke planeten die van teken veranderen (Mercurius, Venus en Mars), Pluto die opnieuw vooruit gaat, Saturnus die eindelijk uit zijn retrograde schaduw is, en waarschijnlijk nog meer zonnevlam-acitviteit. Ik aarzel om positief of negatief te zijn wanneer ik het heb over wat mogelijk is, want beiden zijn in een bepaald opzicht mogelijk, alles hangt af van het eigen individuele pad.

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees