Er word mij gevraagd te schrijven over het "TussenLand"..Vreemde benaming,zult U denken ,maar het is zo dat ik het dien te noemen.. Het TussenLand. Er bestaat een land,een gebied,een plek,een ruimte, waar een ieder van ons zijn/haar Gevoel van de ThuisHaven vind.... Het is een,voor ieder persoonlijk,dierbare Plek,waar alle Herinneringen van al het Goede ,op De Reis ervaren..alsook het Ultieme ThuisGevoel ,Gelegen is . Voor een elk van ons is het panorama verschillend..niets is vergelijkbaar. 


We dragen het in ons diepste Zijn mee,en kunnen er vertoeven,wanneer nodig. Er heerst daar een Schoonheid die bjna niet te beschrijven valt,ook omdat het juist voor elk van ons zo uniek is. Al onze Dromen,Prachtigste Gevoelens,dierbaarste Herinneringen ,komen daar samen,en creeeren een zeer wonderbaarlijk,stralend,hemels scenario . Landschappen van de zuiverste schoonheid. Rivieren ,meren ,oceanen van een diepe zachtblauw,door zon overgoten Pracht. Velden en weilanden die schitteren in een bonte mengeling van onwereldse kleuren . Bergen,varieerend van zachtgroen,tot stralendwinters wit,begroeid door de meest uiteenlopende soorten van bomen,struiken,gevoed door sprankelende watervallen.  De zuivere en verfrissende lucht is gevuld van tere ,zacht klinkende klanken gecreeerd door Wezens van zeer hoge Trilling,en bijgestaan door symfonieen ,die de Ziel doet opspringen van Pure Vreugde. Op elk van deze Plekken,staat een onderkomen..precies afgestemd op de persoon waarvan deze Heilige Plek is. WaterWezens,LuchtWezens,AardeWezens,VuurWezens,zij- n er om de Ziel continu te voorzien van al het geen gewenst is ,voor de evolutie in Geluk van de Ziel. 


En elk moment ,dat de Ziel dit wenst,kan het naar deze Heilge Plek gaan .. Om zich te laven,te herbronnen,te verfrissen,zodat men weer Gesterkt is om de taak te volbrengen op Aarde. Het is de "TussenPlek"..de Plek tussen Hemel en Aarde.. waarbij we direct in intens contact komen met ons Ware zijn ..met het wezen wat we Zijn ..vanuit de Bron Gezien. Alles wat ons benauwt,wat ons verdriet,wat ons bezeert,word op deze Plek genezen ,geheeld,opgelost. En er word ons inzicht geboden ,zodat we het Geheel weer kunnen overzien. Er word ons Gezegd,meer en meer Gebruik te maken van deze Heilige Plek. Beeld je in ,dat je deze Plek meeneemt ,in je dagelijkse activiteit,waar je ook bent,wat je ook doet,of zegt. "Mijn Dierbare TweelingZus vertelde mij,dat ik het meedraag in een mandje, aan mijn arm,overdekt met een zachte doek,zoals een picknickmandje,en dat ik het dien te koesteren". Als U Uw zelf ns laat gaan in dit Gevoel van het TussenLand,kunt U Zich wellicht ook gewaar worden ,op welke ,voor U unieke wijze,U Uw Heilige Plek meedraagt. Of dit nu door Helder Weten,Helder zien,Helder Voelen,Helder Ruiken ,of Helder Horen is ,doet er niet toe. Het gaat erom dat U zich Gewaar word,van het Feit,dat het er IS. Uw Heilige TussenLand. Uw RustPlek. Uw Herbronning. En dat U er ten alle tijde kunt Vertoeven,ongevraagd..eeuwig Welkom.. Verwelkomt ook,door de Zoete LiefdeVolle Alles Verheffende Koestering waarvan deze Heilige TussenPlek de Belichaming Is. 

Wees Welkom... 
Wees Thuis.. 
Wees Geliefd.. 

 

copyright@ElainaIshtara

 

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees