Elaina Ishtara


Ik ben  Elaina Ishtara. Geboren in het sterrebeeld vissen in het jaar 1961. Ik heb vanaf kind zijn een sterk contact gehad met de Licht wereld,waar ik sterk mee verbonden ben. Heb als kind uittredingen gehad,vaak ook bewuste, als ik hierover vertelde werd ik niet gelooft,  en ik trok me terug in “mijn” wereldje.  Mijn verbinding met de Licht wereld is uniek,  en ik heb ook mijn Licht gidsen mee genomen toen ik naar aarde kwam.  Ze laten zich meestal zien als licht bollen,en stralende licht vlekken of wolkjes.  Ik heb vanaf kind zijn steeds duidelijk het verschil tussen innerlijke en uiterlijke wereld ervaren. 


 

Dit epistel is geschreven in de Pure Transmuterende kleuren en klanken van de 7 Tempels van Ongenaakbare Schoonheid. Schoonheid die U zeer Goed heeft gekend,voordat U op Uw Reis begon naar de dichtere Vorm die U Nu beleefd. Wees Zeer Aandachtig op wat de golven van het Wezen ,gezeten op de Troon,tot U brengt.Het is in volkomen Open hartig zijn ,dat deze klanken in Uw Zijn kunnen worden opgenomen .Niet alleen ik, maar de Gehele Schepping bereid zich voor op het Vormgeven aan de uitermate Weelderige Schoonheid van wat in alle dimensies van Vorm gewenst is ; Vergader U als bloemen in een Vaas. Veldboeketten van de Zuiverste Afstemming , in de Heerlijkheid van Hem/Haar die getooid gaan met de Creatie tonen vanuit de Velden van Verbondenheid.

We Zijn op Weg naar Huis. heeft U zich Wel eens afgevraagd wat Werkelijk Thuiskomen betekent?  Wat het Vraagt van U,die al zo lang gereisd heeft,,in de Weg Van Huis? De Vader /Moeder zagen Uw afscheid als iets Zeer Gewaagd,,als een Avontuur,Nodig om U Zelve Compleet in een Versplinterde ,Gefragmenteerde Niet zijns toestand te Ervaren. En Nu,Zijn we op het Punt Beland dat Verder van Huis gaan Onmogelijk Is. Verspreid als U Bent Geweest,over Tijd,Ruimte. U werd "Versplinterd" en uw Eenheid werd Verbrokkeld in Verdeelde Stukken ,en De Meest Uiteenlopende Vormen. En Nu,op dit Zo "Cruciale "Punt Aangekomen,Zegt Uw Spirit:"HO". De Spirit Zegt:"Genoeg". Het is Genoeg Geweest. 

Een BeeldVorming van de uiterlijke Verschijning van Zielen,in de Hallen van het Ene BewustZijn. Het is gelegen boven de dimensies van Vaste Vorm. Onze Kernen bestaan uit Kleurschakeringen,en Trilling. Het woord" VormVeranderaar",is daar van toepassing. Een VeelVoud van  afwisselende Verschijningen,gebaseerd op al onze uiteenlopende incarnatie Vormen en ontwikkelde plus herinnerde (inherente) kwaliteiten Vloeiend,afwisselend,en zeer kleurrijk! De specifieke innerlijke kwaliteiten spiegelend. Zo is het ook ,dat zielen,gidsen,Meesters,van de andere kant zich laten zien,aan de mens. 

Er word mij gevraagd te schrijven over het "TussenLand"..Vreemde benaming,zult U denken ,maar het is zo dat ik het dien te noemen.. Het TussenLand. Er bestaat een land,een gebied,een plek,een ruimte, waar een ieder van ons zijn/haar Gevoel van de ThuisHaven vind.... Het is een,voor ieder persoonlijk,dierbare Plek,waar alle Herinneringen van al het Goede ,op De Reis ervaren..alsook het Ultieme ThuisGevoel ,Gelegen is . Voor een elk van ons is het panorama verschillend..niets is vergelijkbaar. 

In de Aarde huist een Kracht.In ons huist een Kracht. Een Kracht,die ten gunste ,of ten ongunste gebruikt kan worden. We zijn nu in het moment aan gekomen,dat er gevraagd word ,vanuit de Spirit van onsZelf,alswel de Spirit van de Aarde,om deze Kracht,die zo enorm ontzagwekkend is en zo alom vattend..Te gaan Gebruiken.Voor Balans te bewerkstelligen. Het is van uitermate belangrijk,dat we ons vergewissen,van de noodzaak,om onze Krachten Nu te gaan samen bundelen.. In ondersteuning naar elkaar toe..alsook naar de Aarde. 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees