Hallo, Lieve mensen van de aarde, hier spreekt Sanat Kumara via Arthura en Ik zal jullie vertellen over Quetzelcoatle, de Gevederde Regenboogslang! De Gevederde Regenboogslang is een energie die zeer sterk is. Dit is de oerkracht van de kennis der wijsheid, de helende kracht. Het oude medicijn! Wanneer deze ontwaakt zal de mens de helende slangenkracht weer terug gaan krijgen. De Gevederde Regenboogslang of Quetzelcoatle is de eenheid tussen de twee dualiteiten. De kundalinislangen die beide een deel van de duale energie bewonen: de vrouwelijke maanenergie en de mannelijke zonnenenergie komen dan samen en er ontstaan dan de eenheid van de regenboog.

Sanat Kumara
Een eenheid die vele verschillende kleuren in zich draagt, maar zich toch als een geheel voort beweegt.


Kundalinikracht

De twee kundalinislangen die opgerold in de basis liggen te slapen bij de mens, worden nu langzaam wakker. Dit is de slangenkracht in de mens die de mens naar de heelheid zullen leiden. Tot nu toe is de kundalinikracht enkelvoudig geweest, een van de twee slangen werd overheerst. De vergeten maan energie ligt reeds te slapen en wordt slapende gehouden.

 

Kundalini Slang

Weet dat dit de onbalans is die er nu heerst op aarde. deze zal opgeheven worden, want deze oerkracht kan niet worden tegengehouden. Vele krachten zijn al werkzaam, zowel de Gouden Zonnenenergie (is roodkleurig) als de Blauwe Maanenergie. Beiden dienen vooraf te gaan aan de komst van de Gevederde Regenboogslang! wanneer de eenheid is bereikt zal deze regenboogslang zichzelf in de staart vastnemen en de cirkel rond maken. Dit is de cirkel van de eenheid en van de afronding. Deze cirkel is de kracht die nu op aarde ontbreekt en deze kracht gaat zich weer herstellen. Voordat het zover is, zal de mens vele minder sterke stukken in zichzelf mogen gaan omzetten. De negatieve krachten die dan werkzaam zullen zijn, zijn de disbalans die de maanenergie wakker zullen gaan maken.

Dit zijn de oneffenheden die zijn ontstaan door de overheersingen van de ene kant, de manipulerende slang. Wanneer het Zonnedeel teveel aanwezig zal deze zich gaan gedragen als een negatieve kracht, die de creatie van God de Bron tegenwerkt. Misvormingen in de energetische kundalinislangen zijn ontstaan. Het geboren worden van een misvormig monster vanuit Ego en Manipulatie. Men spreekt vaak over het beest en de negativiteit hiervan, maar weet lieve mensen dat dat beest een onderdeel is van jullie energie! Jullie energetische slangen van de dualiteit zijn geblokkeerd en leveren een disharmonisch beeld op. de energie is verstoord geraakt en deze mag geheeld worden. dat is wat nu op aarde hersteld wordt. Al die twaalf jaren is de energie hersteld van Moeder Aarde, Haar kundalinislangen zijn hersteld en in evenwicht gebracht. Haar twaalf poorten zijn geopend, Haar codes zijn hersteld en geactiveerd. Op 21 december 2012 is dit gebeurd. Wat er in dit jaar 2013 mag gaan plaats vinden is de energetische eenwording van alles wat bewust is op aarde.

de mens mag nog een groot karwei oplossen hierin. De kundalinislangen bij de mens mogen nu in balans gaan komen en zullen de volgende volle manen hierin een rol gaan spelen. Twaalf volle manen en de Twaalf chakra's die tevens met de twaalf dimensies verbonden zijn zullen aangeraakt worden, om zo de totaal eenheid te laten gaan ontstaan.

de twaalf poorten van de Twaalf chakra's van de aarde zijn de laatste twaalf jaar geopend en geactiveerd. Nu gaan de twaalf poorten van de zelven van de mens opstaan, deze mogen zich weer gaan verenigen, daar ontstaat het 13de punt uit. Het dertiende deel, de eenheid. Voor de aarde is de mens haar dertiende punt van eenwording. de slang die zichzelf in de staart bijt is de eenwording. Tevens stelt dit het NATUURLIJK BEWUSTZIJN voor. De dertien manen in één zonnejaar. de overkoepelende cirkel is de zonnekracht, maar in samenspel met de 13 volle manen, die binnenin de energie opvullen. Dit is tevens het symbool wat de mens heeft gekregen op aarde, zoals het medicijnwiel, de cirkel met de 12 punten die verbonden zijn met het centrale 13de punt. Dit nulpunt wordt bereikt wanneer de mens in zichtzelf in balans is gekomen. In dit jaar 2013 wordt dit 13de Goddelijke Punt bereikt.

Voordat dit kan ontstaan of geboren kan worden in de mens, zal er veel mogen omgezet worden! Zorg ervoor dat deze energie die nu gaat ontstaan, warm ontvangen wordt en met veel liefde voor het zelf omarmd wordt. Alleen met Liefde van het hart kan deze energie in toom gehouden worden. deze energie kan de mens verslinden en aan stukken rijten. Zo krachtig is deze. kies het juiste pad, wanneer je in balans leeft zal de oerkracht in deze energie zich settelen en als een mak schaap zich overgeven. Zij zal zich gedragen zoals de energie in de mens is. Ben je manipulatief dan zal deze spiegel keihard omhoog gehouden worden door deze prachtige energie die de eenheid nastreeft.

Zij zal alles gaan herstellen wat uit balans is. de oermoederkracht is in haar en zij zal de eieren leggen in het nest van de mens. Waar het hart is en deze zal samengaan waar de creativiteit zetelt, ja in de tweede chakra! Wanneer er geen hartenenergie is, zal er een andere energie zich gaan nestelen en aankondigen. het monster zal nu verslagen mogen worden, Joris en de draak zijn een oeroude symboliek die dit gegeven weergeven in de mens. Wanneer de kundalinislangen gaan uitrollen en zich niet gaan vermenigvuldigen, wanneer zij niet tot een liefdesdaad komen. En het Goud en het Blauw zich niet kunnen gaan verenigen. Dan zal er een ander wezen tevoorschijn komen en deze is verre van het  Lichtzijn af.Kundalini Slang2

Allen die met het valse licht verbonden waren zullen dit nu gaan ervaren. Gaan herkennen, niets blijft nog verborgen, wees liever eerlijk tegen deze kracht en wees bescheiden, dan zal deze ook bescheiden naar jou zijn. Maar wordt je overmoedig en daalt de energie af naar het ego, dan kijk je niet alleen dit deel in de ogen maar in de ogen van een zeer groot oermonster! de schaduwenergie.

Jullie zien, lieve mensen, het is hetzelfde wezen als die van de liefde en het Licht, maar wanneer de kracht in de mens verkeerd wordt gebruikt zal het zich tegen je gaan keren. Als een spiegel zal deze oerkracht jou reflecteren alleen duizendmaal sterker. Dit is wat er in Atlantis is gebeurd, het oermonster, het serpent werd gevoed. Het eenzijdige serpent van het egoïcetrische deel.

Wanneer je dit merkt, stap over op het andere pad en wees vooral EERLIJK. Stem af met het universum en God de Bron. Vraag direct om hulp en weet dan, dat er geluisterd zal worden. Jouw schaduwzijde is nu zichtbaar en zal zichtbaarder worden. Wanneer je juist met dit deel omgaat, overkomt je niets. Dan zal het een zeer helend proces zijn om die onbalans die ooit in jou is gelegd weer te kunnen herstellen.

Het is het medicijn van de eenwording van de twee duale slangen en niet het gif van het serpent. Wanneer je juist met deze energie omgaat zal jou het medicijn worden getoond. Maar wanneer je deze ontkent of verwerpt, zal het gif in de staart gebeten worden. Het gif dat tegen de eenwording is en tegen het Heilig zijn wordt gebruikt. De verbinding zal dan niet gemaakt worden. Geen ronde cirkel zal de afronding zijn.

Laat je dit komend jaar niet verleiden door de illusie en de schaduwkanten, die de eenheid niet nastreven. want de Regenboogslang is er voor om de energie in balans te brengen, dus hoe meer afleiding van het goede pad, het Ware pad, hoe zwaarder de reis naar heelwording.

 


De Kundalinislangen willen samengaan en uitrollen, het contact, het Heilig Huwelijk met God de Bron gaan maken en de oerkracht gaan herstellen. Dit is een prachtige energie die in de veelkleurige regenboog voorkomt. Het werken met de Quetzalcoatle energie is er een die zeer krachtig is. Dit is een Heilige Energie en bevat het Heilige Medicijn.

Wees liefdevol naar elke uitdaging die Zij geeft en je zult zien dat het pad wat je bewandelt, het nieuwe aarde pad zal worden. Dit is er een van grote vreugde! Dit is de dans der dansen tussen de slangenkrachten en deze dans zal tot een paringsdans komen en tot de eeuwige eenwording van de regenboog leiden. Het is een speelse en liefdevolle energie tussen de duale partijen, als men eenmaal dit pad der harmonie bereikt, dan zullen de regenboogkleuren jou omringen en dragen. De verbindingen gelegd worden met de andere Regenboogdragers van de Nieuwe Aarde. Je stapt dan in een wereld met het hart vol Licht en Liefde. De kennis is het medicijn van de Heilige eenwording. Deze kennis zal Zij jou tonen als je mee gaat in deze oerkracht van Liefde. Open jij jou gevederde vleugels in de kleuren van de regenboog? Dan kan jij vliegen lief mens, vliegen naar de regenboogwerelden die deze energie van eenheid ook hebben verworven.

In gevecht zijn met je eigen deel is niet de bedoeling. Let daar op. Transformeer en creëer alles naar het Licht van de vreugde, dan verwerf je de kracht van de Gevederde Regenboogslang, het medicijn van de oeroude kennis van de aarde en het Licht. Hoe zij ooit tot een eenheid zijn geweest en weer gaan komen. Dat jij daar een onderdeel van bent, lief mens en weer mag gaan deelnemen aan dit feest van diepe vervoering van verbinding.

Deze oerkracht komt regelrecht van God de Bron, om de mens weer te gaan ontmoeten en de liefde te gaan laten zegevieren. Quetselcoatle komt van ver, maar raakt de harten heel diep. Omdat de mens de diepte van de vreugde nog niet kan beleven, zal deze diepe aanraking van God door middel van het verdriet bij de mens aankomen. Helaas is deze diepte dan een schaduwput waaruit gekropen dient te worden. Vanuit de vreugde kan ook, maar de mens is zo lang in de onenigheid geweest dat dit wel de vrucht zal zijn die geplukt kan worden, maar het pad van de diepe aanraking gaat nu eenmaal op aarde via de pijn.

In deze diepte zal dan een transformatie plaatsvinden, die de toon raakt en de disharmonie recht trekt. Zodat alle ongelijkheden in het bewustzijn weer gelijk worden. De psyche dit kan gaan dragen in harmonie. De stemmen elkaar niet langer gaan tegenspreken, de toegang tot het regenboogpad is nabij als de stemmen in eenheid gaan spreken en de strijd is gestreden. De duale slangen kunnen dan rusten in die ene grote Gevederde Regenboogslang. De reis die dan gemaakt wordt is in totale eenheid met het Gevederde Wezen en er is dan geen oordeel meer nodig. De reis op Moeder Aarde verloopt dan in vreugde en in samenspel met haar.

de Gevederde Slang is een energiegolf, je gaat er in mee of je wordt erdoor bedolven en omver gespoeld. Aan de mens is de keuze, de keuze van de vrije wil. In dienstbaarheid zijn van het Licht van God is in eenheid zijn met die kracht.


Dit was Sanat Kumara, QuetzelcoatleAdonai

 

Bron: Arthura Hector Ashtar's Page

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees