De maan is de energie van het gevoel, het stromende water.Het hooggevoelige kind reageert op de energie van de Maanstanden. Deze stromende energie kan soms niet stop gezet worden wanneer deze energie op aarde zijn fysieke vorm heeft gekregen. Het hooggevoelige kind kan contact maken met die maanenergie door zich af te stemmen op haar geluid. De maan heeft een toon, een resonantie. Zoals de aarde en elke planeet in het universum, resoneert de maan net zo.De maan is een vergeten energie. Deze vergeten energie stroomt. Deze vergeten energie doet veel  met het water op de aarde. Eb en vloed zijn daar de resultaten van. Zo zichtbaar is de maanenergie op aarde. Steeds maar in beweging, dit stuurt de winden aan. Beïnvloed het weer. Zonder lady Luna zou de aarde er heel anders uit zien, dit kleine maantje tussen alle grote planeten. De maan zo onbelangrijke en toch zo nabij. De mens kan de zon en de maan altijd waarnemen vanuit de aarde, geen telescoop of ander middel heb je nodig om de maan of de zon te kunnen waarnemen. Toch is de maan het vergeten kindje, naast de grote zon die met zijn zonkracht alles verlicht en laat groeien.
 
Vergis je niet, lieve mensen. De zonne-energie is een belangrijke energie, doch de maan die zo verscholen haar werk verricht zorgt wel voor het evenwicht tijdens de nachten op aarde. De nachtzon noem ik Haar. Mijn mede-Licht, mijn compagnon in het ondersteunen en creëren van leven op aarde. Ik heb haar lief, omdat Wij samen de aarde kunnen bevruchten met onze creaties van het Licht, vanuit de Vader-Moeder-Bron. De Naamloze.

 Wij vormen samen een paar, een koppel en verdelen de maan-zon energie op aarde. Daardoor ontstaat er een balans, een eenheid. Zonder deze eenheid en balans zou de flora op aarde niet langer meer de groene en weelderige aarde bedekken, er niet levend meer uit zien. De dans die Wij maken met de aarde, is er een van grote vreugde. De maan onderdeel van het leven op aarde, lijkt misschien wat bleekjes, maar Haar energie is van grote waarde. De onderkenning van de maan, is mede verantwoordelijk voor degene die de scheur in de dimensies hebben veroorzaakt.

De maan heeft namelijk een totaal andere kleur dan vaak wordt waargenomen. Haar Licht is aangetast door de sluiers van de vergetelheid. Wanneer je als ens weer door deze sluiers heen kunt kijken, dan zal de kennis van de maan naar je toekomen, om je weer te gaan verenigen met haar energie van het stromende kracht. De mens heeft deze energie zo hard nodig op aarde. Zoals het contact herstellen met Gaia, de lieve aarde. Zo is het van groot belang om de energie met de maan te herstellen en weer aan te gaan. Deze vrouwelijke energie is een goede bron om jezelf weer te helen. Zij staat voor de stromende cirkel van eenheid. Maar wanneer deze niet goed doorstroomt stagneert alles. ( zie vorige channeling Stagnatie-energie)

Kundalini

Maanenergie is het vrouwelijke deel waarmee gewerkt kan worden. Deze is zeer belangrijk voor de goede doorstroming van de kundalini en wel de vrouwelijke maanslang. Het evenwicht kan dan bereikt worden door de zon-maan in evenwicht te brengen in het energetisch lichaam van de mens. De twee kundalinislangen willen in deze tijd tot eenheid komen. Ondersteun jezelf door de maanenergie toe te laten en door je heen te laten stromen. Lady Venus, de aarde en de maan zijn de drie belangrijke Godinnen die de mens weer in balans kunnen brengen. Ziekte van het lichaam, depressie, overactiviteit, manische onbalans en vele andere uit evenwicht gebrachte gevoeligheden zijn tekenen dat de twee kundalinislangen uit evenwicht zijn gebracht. Het zon-maan ritme is verstoort. Vele hooggevoelige kinderen hebben hier last van. Omdat de manier van leven op aarde alleen de zonne-energie benadrukken.


Hoog sensitieve kinderen

Hooggevoelige kinderen en volwassenen hebben een andere benadering nodig. Zij leven in een ander bewustzijn. Ze benaderen de aardse zaken anders, omdat hun gevoelsleven dit aan hen toont. Hun natuurlijke zijn staat meestal haaks op het rationele systeem van de aardse beschaving. Zij zijn de tonen van een nieuw geluid. Vele andere manieren vinden zij uit om problemen op te lossen. Zij geven vaak aan hun (sterren)ouders aan dat de dingen anders kunnen.

De (sterren)ouders zijn vaak in het systeem ingepast en raken door die overmatige druk in een bepaalde stress. Dit dragen zij dan over aan hun hooggevoelige sterrenkinderen die hier weer overgevoelig op gaan reageren. Dit is de onbalans in de maan-zon energie. Meestal een overmatig gebruik van de zonne-energie. De Hoogsensitieve kinderen willen de balans herstellen, ook bij hun ouders of omgeving. Maar krijgen niet vaak de gelegenheid hiervoor. Wat al heel goed zou zijn, is deze kinderen hun rustmomenten geven, time-out momenten creëren, zodat er aandacht aan besteed kan worden. Laat hen herstellen, daar heeft iedereen baat bij.


Want de druk die de ouders ook ontvangen en deze zelf niet aan kunnen. Geven zij door aan hun kinderen of omgeving. Wel een mooi gegeven. Want hoe moeilijk het ook is voor deze ouders, hun kinderen geven aan:

“Stop, je bent niet goed bezig moeder. Jij kan dit niet aan, maar ik helemaal niet. Let op jezelf moeder of vader want het gaat niet goed met jou! Ik voel het, kijk naar mij ik wordt nu helemaal gek en boos. Ik kan niet anders dan nu heel agressief worden, dit is wat ik je toon. Je gaat te ver mee in het systeem wat ik niet aan kan, maar erger jij kan het ook niet aan. Reageer je niet af op mij, want ik ben een spiegel en je krijgt het terug. Niet uit rancune, maar gewoon omdat ik het niet anders kan en ik moet hierop reageren.”

Als ik zeg: “ moeder praat zachtjes of herhaal het niet zo vaak. Bedoel ik dat niet negatief, maar wil je juist helpen door aan te geven dat dit niet goed is voor jou. Ik kan mij niet zo goed uitdrukken dus wordt ik maar boos of ga ik heel raar doen en irritant. Soms zelfs overactief. Hopelijk stop je dan met dit niet gezonde gedrag dat jou ook ziek maak. Lieve moeder en vader ik hou van jullie, zie dat toch en ik kan het niet helpen dat ik zo ben..erger nog ik lijk op jullie, ik ben een onderdeel van jullie...heb mij lief, ik heb jullie lief.”

“Dit aardse lichaam kan ik niet goed besturen als de energie die erdoor heen stroomt uit balans is, raak ik erg uit mijn doen en snap ik vaak niet waarom ik zo doe. In werkelijkheid wil ik het Licht dat door mij heen stroomt doorgeven, dat is mijn taak, daarom ben ik hier op aarde!”
Misschien ben ik anders dan je verwachte maar dit ben ik en nu ben ik bij jou in deze dimensie, in deze tijd op aarde. Het is moeilijk voor mij, maar misschien wel moeilijker voor jou moeder en vader, omdat ik zie wat er met jullie gebeurd is. Draai het terug en kom weer thuis in de rust en de liefde.

De aarde wordt mooi en is al mooi, alleen wij die hier leven gaan het voordoen hoe het mooier kan worden, vreugdevoller, maar lieve moeder en vader volg me dan, laat me niet alleen, ik heb jullie nodig om dit samen op te zetten, dit weer te geven.”

“Ook op school of waar dan ook, gaat dit zo. Het is niet dat ik niet wil aanpassen. Maar het is omdat er een totaal andere manier bestaat, die ik te bieden heb aan de aarde en de mensen om mij heen. Niet uit hoogmoed, maar uit weemoed en mededogen voor deze dimensie. Ja sommige die hier zijn gekomen, willen spelen. Nee, niet om met jullie of de aarde te spelen, nee omdat spelen ontspant en zeer creatief is en vooral sociaal. Het verbinden door middel van het spel is zo uniek, de aardse volwassenen hebben dit spel omgezet in een serieuze werkelijkheid en dat heet: werken voor geld, omdat het moet.
Daaraan verbinden jullie dan het lijden en het spelen is ver weggestopt. Dat is immers tijdsverspilling. Daar kun je geen geld mee verdienen? Maar kijk eens om je heen hoeveel sterrenkinderen computerspelletjes spelen. Dat geeft weer dat er met het spel veel valt te winnen. Maar ook nu versta je me verkeerd, ik heb het over het winnen van energie, niet van geld of materie. Dat komt dan vanzelf als de mooie liefdesenergie weer stroomt. De Gewonnen energie!”.
 

Kundalini van de aarde

Wanneer het sterrenkind gaat praten gaat zijn regenboog energie stromen, het kan niet anders dan dat de klas, de buurt, de andere kinderen hierdoor beïnvloed raken. Wij, de zon en de maan stromen door dit kind heen, door zijn ouders en door vele andere op aarde. De moeder aarde energie stroomt weer, vorig jaar in 2012 is Haar kundalini geactiveerd, wanneer alle planeten op

één lijn kwamen te staan en het Gouden Licht van de Bron door alles heen penetreerde en in een Lint van Licht alle planeten doorboorde, is Zij geactiveerd en nu, lieve mensen straalt Zij weer van energie. Vanuit haar kern! De kundalini van de aarde stroomt omhoog naar jou en jou, lieve mensen en door ALLE mensen en dieren op de aarde. Om al jullie chakra's weer tot leven te wekken en met de gouden-blauwe energie jullie kundalini's te vernieuwen.
 

Moeder Aarde kan het niet zonder jullie, lieve mensen. Zij gaat samen met jullie de nieuwe energie neerzetten op deze materiële aarde. Energetisch is dit al volbracht, Zij is daar al. De volle maan van januari 2013 wekte het eerste Zelf in jullie, de eerste chakra. Nu, de volle maan van februari 2013 zal de tweede chakra en het tweede zelf worden aangeraakt. Dit is het Zelf van de creatie, vele rugklachten hebben hiermee te maken, want wanneer de beide slangen zich willen gaan manifesteren zal het de blokkades tonen die hiermee te maken hebben. Onbalans in de zon-maan energie de geeft pijn en onmacht aan. Acceptatie is het woord, acceptatie van het nieuwe pad.


De kundalini van de mens zal komend jaar een belangrijk onderdeel worden van het wakker worden van de mens op aarde. Wakker worden doe je niet in een keer, maar steeds weer opnieuw! De mens stijgt dan steeds verder in zijn trilling.
 

Dat is groei, dat is Gods creatie van het leven en van het ontwikkelen van het Hoger Bewustzijn. Het open gaan van de lotus. De regenboogenergie gaat nu opstaan IN de mens, IN het materiële stuk. Dat heeft tijd nodig, maar het is gestart. Over de aarde wervelt de regenboogenergie en doet grondig haar werk. De maan bevat nu ook een regenboogenergie. Zij is overgegaan in de regenboogkleuren, net zoals  de zon. Dit kan je gaan waarnemen en het wordt steeds sterker, zo zal dat ook bij Haar zijn, Onze Lady Luna. Het Gouden Licht gaat samen met het Blauwe Licht en samen vormen zij die regenboogenergie, Quetzalcoaltle. De planeten in het universum dragen nu ook een diepere kleur, energetisch zijn zij nu zo mooi. Doordat de aarde is vernieuwd zijn zij ook vernieuwd. Energetisch heeft het universum een prachtige metamorfose ondergaan, de metamorfose van de regenboogkleuren. Steeds meer zal de regenboogenergie verschijnen. Omdat deze alle kleuren bevat van de tonen en van de verschillende rassen die op de aarde zijn neer gedaald. Deze tijd is geweldig!
 

 
Lieve mensen dit was Ra en the Council of Nine
 

 
20-02-2013

Bron: Ashtarpage

 

 

 

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees