Arthura: ik had zelf even een verwarrend gevoel en wil me niet zo graag bezighuoden met het duale politieke stuk. Mijn taak is om de mensen te vertellen of confronteren over het BEWUSTZIJN. Wat voor soort bewustzijn zit jij die zo klaagt over de wereld van de dualiteit, stop dan eerst zelf maar eens met duaal zijn! Tja.. maar goed ineens was ik toch bezig met Syrië en ja vroeg Ashtar: Ik vind het zo tegengesteld eraan toe gaan. Want eerst wilde Europa wel aanvallen en Amerika niet en nu wil Amerika aanvallen de rest van Europa weer niet...lijkt wel een duale dans om niets. Sorry zo zie het..

 

 

hier komt Ashtar: Tja Arthura de duale dans om niets. Dat is het niet. Het is wel degelijk een spel dat erg gevaarlijk kan uitpakken. Een spel waar jij je nu niet zo mee bezig hoeft te houden omdat jou taak inderdaad heel anders gestemd is. Maar dat zou nog weleens kunnen veranderen. (Arthura:??) Goed we gaan verder. Syrië is het stuk/deel in de wereld wat aan grondgebied de balans uit maakt. Tja, dit kleine stukje over de gehele wereldbol verdeelt Ik zie jullie al bedenkelijk kijken. Het nulpunt is bereikt IN de aarde, dit nulpunt gaat ook IN de mens open om de balans te bereiken zal er veel heen en weer geschud worden. In de aarde hoeft het niet meer, als er geschud wordt in de aarde zal dat door de mens zelf gecreerd zijn, om haar weer uit balans te halen. God de Bron en Wij van het Licht laten dit niet zover komen en de mens heeft alleen nog maar OP de aarde invloed!

En die invloed gebruiken zij! Om tot een bepaald bewustzijn te komen mag de mens nu openlijk gaan waarnemen hoe het werkelijk is. Hoe het werkelijke leven op aarde plaats vindt. Dit zal tot een bepaalde climax gaan leiden en nee, dit gaat wat langer duren dan er steeds weer wordt bedacht in jullie creatieve breinen. Ik Ashtar begrijp heel goed hoe graag jullie deze aarde weer in vrede willen zien en daarin ook weer willen leven. Helaas is een omzetting van bewustzijn niet in één klap om te zetten. Niet vanuit het menselijk perspectief gezien althans. Voor Ons met het perspectief buiten de aarde gelegen, is dat wel zo. Het gaat ontzettend snel en in de tijdslijnen waarin jullie leven gaat alles zwaarder en trager. Wanneer dit vanuit een Hogere Trilling beleefd wordt, beweegt gaat alles veel lichter en luchtiger. Ook veel sneller.. Het is de gemoedstoestand waarin deze zaken beleefd worden.

Maar nu terug op Syrië: Syrië staat symbool voor wat er in de wereld plaats vindt. Het spel van het duale wordt heirin heel duidelijk uitgelegd. De grote verwarring die wordt weergegeven is de verwarring om de mens wakker te krijgen. Hoe meer verwarring en tegengestelde berichten en situaties..hoe meer de menselijke toeschouwer op aarde zich op het hoofd gaat krabben: "Van hier klopt iets niet helemaal". Vele mensen zitten vast in het hoofd en in de matrix van apathie.

Het is een micro macro gebeuren. Wat er in het groot plaats vindt (politiek, economie), vindt ook in het klein plaats (familie, vriendenkringen, werk of zelfs binnenin de mens). Door buiten jezelf te zien dat er iets niet helemaal meer klopt en de regeringen geen veiligheid meer bieden door hun verwarrend gedrag, dat zal de mens op aarde de ogen openen en wakker schudden. Steeds meer en meer. Totdat er iets open gaat van..he ik ga nu zelf opstaan en iets ondernemen. Het hart zal dan weer gaan spreken, maar voordat het zover is bij iedereen zijn er vele stappen nodig. De golven van wakker worden van de Sterrenkinderen bijvoorbeeld. Het is aan de gang! Wanneer het bewustzijn van de totale mensheid op aarde zichzelf verhoogd, want dat stuk mogen jullie zelf doen (Ja wel met behulp van de Lichtwereld zoals het Ashtar Command en de Galactische Federatie van het Licht) Weet Wij staan klaar om elk mens op te vangen die open gaat. Elke politici nemen Wij waar en volgen Wij!

Weer terug op Syrië, het land bevindt zich nog in een zeer oude trilling, ook het bewustzijn, maar een nieuwe impuls vanuit Moeder aarde, haar nieuwe tonen zorgen voor vele omzettingen. Per land of werelddeel zal dit in verschillende fases worden omgezet. Syrië mag het kopstuk worden naar buiten. Want de spanning eromheen zal gezien worden door vele ogen. Deze hele toestand zal de graadmeter zijn van waar de politiek op aarde zich in bevindt. En tevens of deze groep politici de aarde kunnen gaan leiden naar de nieuwe wereld. Er zal een samenwerking mogen komen vanuit een ander perspectief. Dat is de leerschool in het groot en tevens in het klein bij de mens thuis.
Voor zover over dit onderwerp

Namasté Ashtar vanuit het Moederschip


via Arthura Hector

7 september 2013


Mag gedeeld worden in zijn geheel en met respect en vanuit liede onder vermelding van het kanaal

 

Bron: Astharpage

 

{fcomment id=2463}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees