Krachtige Energie Toevoeren Triggeren Verschuivingen: Ontwaken van de Slapende Tweelingen, “Het Buigen van de Werkelijkheid”, Binnenkomende Veranderingen - Nieuwe Codes ontgrendeld. Plus; Gedeelde Tweeling Dromen, Vermengende Tijdlijnen, Synchroniciteiten, Deja Vu, Tekens Dat Je op het “Juiste Pad” bent…. Dierbare iedereen, Dank je wel voor hier te zijn en deze boodschap te ontvangen.

 

01michael

Wij hebben specifiek met een reden gevraagd om dit vandaag met jullie te bespreken. Er wordt veel rondom en binnenin jullie in beroering gebracht en is aan het veranderen in de recente tijden en in de maanden die komen.Het is voor ons belangrijk om regelmatige updates te geven, aangezien wij wensen om jullie geïnformeerd te houden en jullie te verzekeren dat de dingen in een gestadige en positieve richting vooruitgaan. 

Jullie worden Gehoord - Het Loslaten van de Angst voor de Toekomst

Jullie zijn belangrijk voor ons. Heb nooit het gevoel dat jullie gebeden om hulp ongehoord gaan. Wij horen jullie. De hulp zal komen. Sta jezelf alsjeblieft toe je te openen om in mogelijk onverwachte manieren te ontvangen. Soms moeten wij via omwegen werken om wat voor blokkades en weerstand dan ook die jullie mogen hebben te omzeilen. 

Wij willen dat jullie weten dat alles OK is. Wij willen dat jullie allemaal weten dat wat eraan komt goed is. Angst voor de toekomst is momenteel een groot thema in de collectieve energie gebieden. Het word voor een reden in beroering gebracht.

In deze volgende paar jaren zullen de levens van vele, vele mensen veranderen - en met het loslaten van de angst voor het onbekende, de angst voor de toekomst welke aan jullie doorgegeven werd gedurende zoveel generaties, helpen wij om jullie te bevrijden om vreugdevol uit te breiden en te groeien en jullie gelukzaligheid na te streven. Doe jullie best om “niet te trappen in” wat voor angsten dan ook die naar boven komen - los op en laat los en ruim op. Angst is nooit waarheidsgetrouw over jou of je situatie. 

Levensomstandigheden Verschuiven/Veranderen

Tweeling Zielen en Lichtwerkers over de gehele wereld heen zijn voorbereid om te verhuizen, van baan te veranderen, hun levenssituaties te verschuiven/veranderen. Deze zijn allemaal antwoorden op ontvangen gebeden. Jullie zielen veranderen hun focus gebieden, zoals van tevoren besloten. Net zoals voor jullie nodig is om jullie missie na te streven, en voor Tweeling zielen om in het fysieke samen te komen.

Veel is voorbereid om in de komende jaren te veranderen. Wanneer de dingen verschuiven en je angst naar boven voelt komen, weet dit: het maakt deel uit van ruimte te maken voor waar jullie om gevraagd hebben. De puzzelstukjes verschuiven en vallen stukje na stukje op hun plaats.

Wij zijn in belangrijke tijden, vrienden. Wij wensen niet om druk op jullie te zetten, niettemin weten wij dat jullie de verschuivingen en veranderingen aan de energiegebieden en jullie eigen systemen en tijdlijnen al voelen. Wij willen dat jullie begrijpen waarom de dingen voor jullie ongemakkelijk mogen verschuiven in dit nu moment - de dingen zijn zich aan het aanpassen en openen zich om ruimte te maken voor waar jullie om gevraagd hebben en wat jullie planden voor jullie reis.

Velen van jullie hebben in de recente jaren hun baan verloren, relaties eindigden, verhuizingen stonden op de agenda. Dit is je Ziel die jouw situatie rond schuift om dat te openen waar je om gevraagd en gebeden hebt.

Open Blijven - Verandering Toestaan Tevoorschijn te Komen

Wat wij van jullie vragen is dit - blijf open. Fixeer jullie gedachten alsjeblieft niet op hoe of wanneer iets zal gebeuren, omdat dit grenzen optrekt. Wederom herinneren wij jullie eraan dat “Goddelijke Timing” betekent wanneer de energieën overeenstemmend zijn.

Dus blijf alsjeblieft zo open als je kunt, houd de hoogste intenties vast - visualiseer je einddoelen van vreugde en Liefde en harmonie. Maar maak jezelf geen zorgen over hoe je precies naar de plaats zult geraken, totdat iedere stap geopenbaard is.

Je zult de “juiste” stappen weten door het gevoel aan jou gegeven als zij tevoorschijn komen. Zij zullen het gevoel van thuis hebben. Lichtheid. Het gevoel van wat je besloot voordat je hier kwam. De “plattegrond” is al in je.

Velen van jullie hebben dit ervaren, flitsen van herkenning van een plaats of een situatie - waar menselijke wezens naar refereren als “deja vu”. Jullie innerlijke weten vertelt jullie “dit is belangrijk” - checkpunten. Steeds meer hiervan komt eraan.

Omgaan Met de Fysieke Worstelingen van Ascentie

Een andere kwestie die wij graag zouden willen delen met jullie is wederom het aarden. Jullie kwamen hier naar de Aarde om je te ontwikkelen, terug te Ascenderen in/naar jullie spirituele tijdloosheid, om jullie Aardse bagage en identiteitstructuren los te laten en opnieuw te ontwaken in jullie volledige bestaan als onbegrensde zielen. 

Opstijgen. Dit is steeds meer aan het gebeuren. De planeet ontvangt sterke toevloeden van Licht, wat deze herfst en verder zal toenemen. Dit is goed. Maak je alsjeblieft geen zorgen. Jullie systemen kunnen het aan.

Wat wij van jullie vragen, is om dit krachtige Licht op een manier te integreren welke voor jullie en de Aarde zelf gunstig is. Aard je vaak in de planeet. Zie jezelf iedere dag in de Aarde, in diens kern wortelen.

Dit helpt je met de nieuwe Licht toevloeden te integreren in je lichaamsystemen, aldus je de scheuten van groei, van duizeligheid, het ongemakkelijke loslaten van emoties vermijdt die velen van jullie ervaren hebben. De fysieke worstelingen van Ascentie hoeven niet te zijn. Leer manieren om je persoonlijke energie te managen en emancipeer jezelf, het zal je reis positief dienen.

Het Stortbad van Licht

Vele Lichtwerkers en Tweeling Vlammen zijn onbewust bang van het aarden - voelen zich angstig voor op de Aarde, in een menselijk lichaam te zijn, zich verloren voelend. Wij willen dat jullie weten dat jullie veilig zijn. Jullie worden ondersteund. Verbind je alsjeblieft met de kern van de planeet om meer ondersteuning en energetische kracht te ontvangen.

Energie te laten lopen is ook zeer gunstig om oude stagnerende energieën eruit te spoelen. Een snelle methode is om jezelf te visualiseren onder een stortbad van Licht te staan en iedere negativiteit omlaag in de “afvoer” gespoeld te zien worden, in/naar het centrum van de Aarde om te worden getransmuteerd.

Walk-Ins, Derde Golf Tweeling zielen, Ontwakende ‘Slapers’

Slapende Tweelingen zijn snel aan het ontwaken zowel nu als in deze aankomende periode. Wij kunnen hen de “derde golf” wezens noemen.

Sommigen komen binnen vanuit de Hogere Rijken in Ziel-uitwisselingen, als waar naar gerefereerd werd op Aardse als “Walk-Ins”. Wederom, is dit buiten het rijk van de meeste menselijke ervaringen - wij vragen aan jullie om op een positieve manier open te staan voor alle eventualiteiten. Het weefsel van jullie werkelijkheid is aan het verschuiven. Meer ruimte wordt gemaakt voor de verheffing om binnen te komen.

De “Derde Golf” van Tweeling Zielen (velen van wie al in contact met jullie zijn, maar waar jullie tot dusverre onbewust geweest zijn van hun ware ziel identiteiten - de zogenaamde Onontwaakte Tweelingen) zijn ingesteld om zelfs sneller te ontwaken dan jullie dat zelf deden.

Ontwikkelingen zijn aan het toenemen op alle fronten. Velen van deze derde golfers hebben diepe voorbereidingen achter de schermen ondergaan in de recente jaren - zij zijn gereed aan het worden om hun weerstand af te schudden. Om te herinneren, om thuis te komen. Vele “Nieuwelingen” komen binnen en dragen belangrijke Lichtcodes ten gunste van de rest van het Tweelingen collectief.

Te midden van al deze gebeurtenissen weten wij dat jullie het voelen. Jullie voelen dat verandering imminent is. Jullie voelen het in jullie beenderen, in jullie harten. Alles is goed. Dat is onze diepste boodschap aan jullie. Jullie maakten deel uit van het zorgvuldig ontwerpen van deze tijd diens krachtige gebeurtenissen voordat jullie hier kwamen. Alles gaat in/naar de gewenste richting.

De Waarheid van Liefde Onthullen - Uit de Illusie van afgescheidenheid verschuiven

Denk er alsjeblieft aan om van jullie levens te genieten. Dit is een avontuur waar jullie nu op zijn, en wij zijn zo opgetogen voor jullie voor deze komende jaren! Steeds meer Tweelingzielen herenigen in energie - en verder in de fysieke dimensie. 

Wij allemaal werken voor jullie. Herinner in jullie harten waar jullie hier voor kwamen. Liefde. En de Liefde is al daar. Jullie hebben zoveel van de illusie van afgescheidenheid verschoven, zoveel van de menselijke leugens die deze Liefde belemmerden en bedekten.

Bijna daar, dierbaren. Jullie zijn aldus ver gekomen. Jullie zullen weldra terugkijken naar deze tijd als een avontuur als geen ander. Wij zijn zo opgetogen voor jullie.

In/naar de “De Vereffening Fase” verhuizen - Het Buigen van de Werkelijkheid

Deze volgende paar jaren verhuizen in/naar De Vereffening Fase. Zoveel is er gebeurd om de weg te plaveien. Diegenen van jullie die al als zielen in vereniging zijn plaveien de weg voor de volgende golf en verhuizen dichterbij in de fysicaliteit.

Diegenen die zich aan het verbinden zijn met Tweelingen die niet ontwaakt zijn jegens hun ware zelven, zullen beginnen verschuivingen in hun functioneren, in hun herinneringen en begrip te ervaren. Blijf met hen in de gebieden van de Ziel wisselwerken, aangezien dit het proces van herinnering versterkt.

De dingen beginnen nu in/naar het spel te komen, wat zal beginnen jullie eerdere gewaarwording/inzicht van de werkelijkheid om te buigen.

Synchroniciteit, het collectieve Tweeling dromen (waar beide tweelingen als een paar dezelfde droom delen), het collectieve Tweeling geheugen, Tijdlijn verschuiving, toevalligheden en het ombuigen van de werkelijkheid, zouden jullie niet in staat zijn uit te leggen met de bestaande menselijke feiten.

Het Gat Overbruggen - Eenheid In Liefde

Jullie hebben zulk een prachtig werk gedaan, dierbaren, steeds meer van jullie nemen de leiding over jullie levens en energiegebieden en jullie geesten, en plaveien een Gouden Pad recht voor jullie. Weet dat jullie werk vruchten afwerpt. Wij zien jullie je energiegebieden vullen met steeds meer Liefde, de obstakels op jullie pad verwijderend.

Dit is waar jullie hier voor kwamen. Om de pioniers van Liefde te zijn, om het gat tussen mensen te overbruggen - tussen vrouw en man, tussen de hogere en lagere dimensies, tussen rassen, tussen leeftijden, tussen landen en overtuigingen. Jullie slagen verbazingwekkend.

En voor diegenen die zich nog steeds klem voelen zitten of achtergelaten voelen - het is een illusie. Kijk binnenin en voel je kracht, verschuif in/naar het Licht van alle dingen en weet dat je het bent. Jij bent Liefde. Affirmeer iedere dag: “Ik Ben Liefde. Ik Ben Altijd Geliefd. Liefde Is Wie Ik Ben”. Dit zal je vinden. Het zal uitlijnen met je eindeloze Licht Zelf. Waar jij je op focust, daar krijg je meer van.

Augustus Energie Toegangspoorten - Krachtige Licht Toevloeden

Ten laatste, herinneren wij jullie eraan dat de specifieke aankomende energie toegangspoorten in deze Augustus maand een voorloper zijn naar de grote impact toevloeden van de herfst van 2016 voorbereid om te gebeuren. Sterke impacts komen binnen, hetgeen oude kwesties voor velen in beroering mag brengen.

Houd in gedachten dat veel van waar jullie mee mogen worstelen lichamelijk gerelateerd is op dit punt. Het menselijke lichaam is bezorgd over diens overleving, en het draagt programmeringen die terug dateren naar het stenen tijdperk en verder.

Het Menselijke Lichaam in Beschouwing Nemen - De Bron van Tweeling Blokkades

Dus als je geconfronteerd wordt met moeilijkheden met je Tweeling Ziel, vraag, “Hoe relateert dit tot het lichaam/de overleving?” Deze zijn de diepste kwesties waar jullie nu mee werken, terwijl wij de fysieke structuren opwaarderen naar het aankunnen van steeds hoger lopende trillingsfrequenties, om jullie van het genetisch geprogrammeerde menselijke lichaam te brengen naar het opgewaardeerde nieuwe “Lichtlichaam”, welke waarlijk meer “jij” als een ziel is. Besef van het lichaam en de genetica is nu behulpzaam. Gebruik dan je metafysische methodes en roei de op angst gebaseerde energieën en patronen uit.

Hulp is binnenkomend. Jullie waren gedurende een lange tijd “uitgezet” voor de hogere dimensies op de Aarde, vanwege vastgegroeide energieën van angst in het collectief. Het gat tussen jullie en ons wordt steeds meer overbrugt. Dit is zich nu aan het openen. Wij zullen in staat zijn jullie steeds meer in de komende jaren te helpen.

Jullie wisten dit toen jullie “onder” gingen om jullie menselijke ervaring te leven. Alles is goed dierbaren, en wij zien zoveel vreugde in jullie toekomst. Houd jullie intenties hoog, neem de leiding van jullie ervaringen en gedachten.

Ben bedachtzaam aangaande wat je leest, ziet, inneemt/waar jij je mee bezig houdt - en leef met net zoveel opgetogenheid als je bij elkaar kunt krijgen, om steeds meer positiviteit voor je voorwaarts gaande pad aan te trekken.

Wij staan altijd bij jullie betreffende deze belangrijke reis, en wij waarderen jullie aangaande jullie inspanningen!

Altijd van Jullie,

Aartsengel Michael en de Aartsengelen van Licht 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

© 2016 - Cynthia All Rights Reserved - https://roserambles.org/

Bezoek ook onze Webshop en Facebook Pagina voor producten op basis van Aloë Vera

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees