Ron: Ik vraag om de boodschap van vandaag. Begin alstublieft met mij te vertellen met wie ik spreek.Michael en Gabriel, brengen jullie vandaag een boodschap waarop jullie lang gewacht hebben. Wij wensen dat jullie weten dat dat waar jullie voor zo'n lange tijd voor gewerkt hebben, en met zo een toewijding, nu begonnen is. Jullie zijn hier ook over geïnformeerd vanuit andere bronnen, en wij bevestigen voor jullie dat deze informatie juist is. Jullie weten dat de boodschappen die jullie gevolgd hebben, degenen welke jullie onderscheiden hebben de meest betrouwbare en liefdevolle te zijn, een tendens in de recente maanden hebben laten zien samen te vallen met hun inhoud.

 

 

Dat, dierbaren, liefste en meest loyale harten, is omdat de basisboodschap dezelfde is, zoals het altijd geweest is. De boodschap nu is kort en oh zo prettig. De vrijheid, overvloed, welvaart en de volledige transformatie van jullie wereld, waar jullie voor gebeden hebben deze laatste duizenden aan jaren, en welke jullie onbegrijpelijk ontkend werd, gaat nu van jullie worden. Er staat nu, vanwege jullie intentie, jullie doorzettingsvermogen en groei, een seizoen aan veranderingen te gebeuren zoals jullie daar nog nooit over gedroomd hebben. In feite, beloofd het om behoorlijk verontrustend voor velen te worden. Nochtans, voor diegenen, zullen jullie het anker en de kalmerende invloed zijn waartoe jullie het vermogen bezitten om dat te zijn, en alles zal goed zijn.


Laat vreedzaamheid de intentie zijn en Liefde de manier, en alles zal goed zijn. Wij denken dat er niet meer gezegd hoeft te worden op dit moment. Wij wensen niet om deze boodschap aan kracht in te laten boeten. Nochtans zullen wij weer en vaak met jullie spreken, zoals we gedaan hebben. Laat de feestviering in jullie harten beginnen. Vind jullie vreugde en houd het dichtbij. Handhaaf jullie voornemen. Wikkel jezelf in onze liefdevolle omhelzing. Wij zijn hier in jullie harten, zoals wij dat altijd zijn geweest. Jullie hebben altijd om bewijs gevraagd in jullie wereld aangaande de waarheid hiervan. Een dergelijk bewijs zullen jullie hebben. Het gaat jullie goed, lieve vrienden, en goedendag aan jullie.

 

Bron: Denk met je hart

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees