Vandaag zullen wij wederom een poosje over de doorgaande stijging van belangrijke gebeurtenissen op jullie planeet spreken. Er is een groeiende overstroming van veranderingen, zowel gezien als ongezien, welke jullie volledige beschaving op manieren veranderd waar zelfs degenen die erbij betrokken zijn het blikveld niet van kunnen zien. Misschien zou de enige manier om zelfs maar te beginnen om de tendens te doorgronden zijn om jezelf te onthechten en te proberen een perspectief vanuit de ontrafeling te bereiken, zogezegd. Er is feitelijk geen facet van jullie bestaan welke onaangeraakt is. Waarom is dat? Het is omdat ieder facet van jullie bestaan door jullie eigen collectieve bewustzijn gecreëerd is.

 

 

Het is omdat jullie bepaald hebben het aldus te zijn. Het is omdat jullie, zoals vele keren eerder verklaard, de medescheppers van deze wereld zijn. Het is voor jullie tijd om dit op veel diepere manieren dan ooit tevoren te begrijpen. Terwijl jullie acceptatie van de verantwoordelijkheid hiervan groeit, zo ook zal jullie macht om het te gebruiken groeien. Jullie hebben verzekerd dat jullie deze macht niet in diens volledigheid aan zouden nemen totdat jullie leerden om de verantwoordelijkheid te accepteren. Jullie zijn veel wijzer in jullie heelheid dan jullie weten.

Zo velen van jullie voelen zich nochtans klein, voelen zich onbelangrijk, voelen zelfs dat jullie machteloos zijn om ook maar iets te doen. Dat moet en komt nu tot een einde. Jullie worden je steeds meer bewust van het grotere wezen welke jullie werkelijk zijn, en als dit gebeurd, zijn jullie grotere zelven meer in staat om met jullie te communiceren en via jullie te handelen. Want welbeschouwd, zijn zij jullie. Het is voor jullie wenselijk om naar deze dingen te zoeken, deze innerlijke veranderingen, om hen te willen, om hen te accepteren, en om met dankbaarheid te antwoorden en de intentie om jullie hoogste bekwaamheden voor het hoogste goed te praktiseren. Zoals gezegd werd, als het enige gebed dat je ooit zou verwoorden "dank je wel" zou zijn. Het zou voldoende zijn.


Goddelijke energieën zoals deze zijn nooit eerder voor jullie beschikbaar geweest en omringen nu jullie planeet, inderdaad jullie sterrensysteem, in altijd toenemende zuiverheid en beïnvloeden ieder wezen op jullie planeet. Zelfs als je nog niet de waarheid daarvan voelt, bereid jezelf voor om verbijstert te worden. Bereid jezelf voor om in vreugde en vrijheid te leven. Nog beter, beslis om op die manier te leven. Wij zijn de uiteindelijke samenzweringstheoretici. Wanneer je dat jouw beslissing maakt, zal het universum samenzweren om het jouw werkelijkheid te maken. Alsjeblieft accepteer van ons onze diepe onvoorwaardelijke liefde. We zullen weldra weer met jullie spreken. Goedendag. 

 

Bron: Denk met je hart

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees