Wij brengen vandaag twee bekende concepten onder jullie aandacht welke jullie nu veel gemakkelijker kunnen vinden dan ooit tevoren om te begrijpen en de waarheid van te voelen. De eerste is dat jullie elk en allemaal deel van één bewustzijn zijn, één bewust gebied. De tweede, en degene waarbij wij er nu bij jullie op aan zouden willen dringen om feitelijk de waarheid van te voelen, is dat jullie veel groter zijn dan het fysieke lichaam welke jullie hebben uitgekozen om te bewonen. In werkelijkheid, bevindt jouw lichaam zich in het gebied welke jij bent, en niet andersom.

 


Dit concept is waarschijnlijk voor de meesten van jullie niet nieuw, maar met de stimulering van jullie gebieden, welke doorgaand is momenteel, is het vrij waarschijnlijk dat, als jij jouw ogen sluit en jouw aandacht op deze mogelijkheid plaatst, jij gemakkelijk in staat zult zijn om het te onderscheiden, door het voelen van jouw eigen energie, de waarheid ervan. Wat je in staat bent om op dit moment te voelen zal, voor de meesten van jullie, nochtans alleen maar een minimaal begin zijn, terwijl wij jullie vertellen dat jullie energiegebied zich uitstrekt in/naar de oneindige eensgezindheid, maar het zal een begin zijn. 

Breng hier tijd mee door. Sta jouw verbeelding toe hiermee te spelen. Zie waar het jou naartoe leidt. Zie hoe dit tweede idee jou rechtstreeks terug in/naar de eerste leidt, dat een ieder van jullie een deel van het ene bewustzijn is. En, nu dat jullie daar zijn, sta zoveel van de volledige betekenis hiervan toe om jullie geesten te betreden omdat jullie in staat zijn in deze tijd om het aan te kunnen. Er zal veel meer zijn, zeker, maar nogmaals, dit is een begin.In deze ruimte ben jij, zie je, niet afgescheiden van hem, niet afgescheiden van haar, en niet afgescheiden van wie van ons dan ook. Mogen wij suggereren dat, vanuit deze ruimte, je onvoorwaardelijke liefde toestaat om het volledige wezen welke jij bent, welke wij zijn, te doordringen? Drink dit in jouw ziel, in iedere cel van jou. Nogmaals, breng hier tijd mee door. Houd van dat wat jij bent. Er zal een eeuwigheid voor jou zijn om te houden van dat wat je wenst te worden. Houd vandaag in dankbaarheid en waardering van dat wat jij bent. Dat wat jij de Schepper noemt, doet. Kan je minder doen? Goedendag aan jullie, mijn liefste engelen. Ga in vreedzaamheid en Liefde. 

 

Bron: Denk met je hart

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees