Dierbaren,Binnenin jullie hart is een nieuwe wetenschap. Het is een herinnering van de volledigheid van jouw wezen welke geïnformeerd is door de nieuwe relatie jegens de tijd welke tevoorschijn aan het komen is. Jouw herinneringen van jouw eeuwigheid komen naar het oppervlak en hiermee, jouw relatie tot jouw locale, menselijke identiteit in dit specifieke leven, wordt in een zeer andere context waargenomen. Deze wetenschap is anders dan een idee. Het is anders dan je een beeld te vormen van reïncarnatie of multidimensionaliteit. Het is een zuiver, duidelijk, aha-moment dat binnenin jou naar boven komt, wat geen bevestiging of validatie nodig heeft.

Het wordt eenvoudig duidelijk gekend. Terwijl jij je deze wetenschap steeds meer realiseert zal je gewaarworden dat jouw toegang tot de nieuwe beschikbare dimensies op Aarde ermee beginnen op verbijsterende manieren open te gaan.

Het leven in een multidimensionale wereld zal je in vervoering brengen. Het zal je werkelijk de gelukzaligheid en de vreugde geven waarvan je altijd gevoeld hebt dat het de oogst zou zijn van deze ervaring van ontwaken. Het breidt op een gigantische manier de diversiteit van de dingen uit die je kunt creëren en ervaren. Het creëert een nieuwe, uitgebreide reeks aan mogelijkheden die zelfs wiskundig moeilijk te omschrijven zijn. Dat is hoe veelzeggend dit is.

Je hebt gedurende enige tijd nu op deze nieuwe multidimensionale Aarde rondgehangen. Echter, jouw Lichtlichaam begint slechts nu meer volledig te vermengen met alles dat je hier bent op manieren welke deze dimensies voor jou openen. Het is om deze reden dat jij je jouw eeuwigheid herinnert. Het is om een andere relatie met betrekking tot jouw leven hier te gebruiken. Het is om je te helpen jouw identiteit van jouw lichaam te verschuiven en jouw levenservaringen hier te identificeren met jouw bewustzijn als JIJ. Het is jouw bewustzijn dat zeer waarachtig de manier om te weten is wie jij bent. Je voelt bewustzijn in jouw hart en in jouw bewustwording. Het is de manier waarop jij jij her/erkend. Het is het perspectief zoals anderen jou kennen, manifest gemaakt als de energie waarin je aanwezig bent. In deze uitgebreidheid als JIJ, heb je duidelijke en primaire ideeën over wat jou interesseert en dus één van de eerste geschenken van het openen van jouw eeuwigheid is dat jij overzichtelijker wordt. In deze nieuwe overzichtelijkheid moet jij jezelf toestaan om aanwezig te zijn in een staat van ontdekking. Wij weten dat je/jullie niets willen missen dat naar voren komt in deze Nieuwe Creatie, en dus spreken wij vandaag tegen jullie om jullie naar deze tijden te helpen oriënteren. 

De ruimtelijkheid die je ervaart zal zeer uitdagend voor velen van jullie aanvoelen. Je zult zelfs niet weten waar te beginnen. Natuurlijk als je een klein kind zou zijn, zou je zeer natuurlijk beginnen bij dat wat er recht voor jou is en van daaruit verder te vertakken. Je zou geleidelijk aan verkennen omdat jouw capaciteit om jouw fysicaliteit te gebruiken ook zou groeien samen met jouw verkenning. Nu ben je een volwassen menselijk wezen en toch ben je in een volledige nieuwe ruimte. Een ruimte waarin je geen interesse mag hebben voor wat dan ook dat je in het verleden deed. Een ruimte waarin je zeer weinig, zo niet niets, verbindingen, vriendschappen hebt. Een ruimte waarin je zoveel losgelaten hebt dat je vergeten bent hoe dit gehele proces van je open te stellen voor de wereld moet beginnen en er wederom aan deel te nemen.

Het meest verbazingwenkende ding is dit: Als je werkelijk elke en iedere dag en elk en ieder moment bekijkt als een nieuw moment binnenin jouw eeuwigheid, en openstaat voor de wereld en openstaat voor alles dat je bent, zal de unieke essentie van jou zeer onmiskenbaar ontdekken waar er passie, interesse, nieuwsgierigheid, verbinding en verlangens zijn om te delen en te creëren. Het zal zeer natuurlijk in jouw pas gecultiveerde neutraliteit gebeuren. Want je zult jezelf gewoon toestaan om te zijn zoals je wenst. Zoals jij je daartoe geneigd voelt. Maar dit zal anders zijn dan deze maanden op de sofa, en deze dagen van het loslaten van de dingen waar je van hield en welke niet meer pasten. Dit zal anders zijn omdat je het leven opnieuw binnen zult gaan maar aanwezig bent als een multidimensionaal wezen. En als zodanig zal het contrast van de wereld jou op uitgebreide manieren stimuleren! Dit is hoe je de waarschijnlijkheden voor creatie zult bekrachtigen waar ik eerder over sprak. Door naar buiten de wereld in te gaan, door bij anderen te zijn, door wat er precies rondom jou heen is te verkennen, wat jouw dag vormt, door het allemaal te zien met jouw multidimensionale, eeuwige aanwezigheid, zal jij jezelf toestemming geven om allerhande dingen te doen die je eerder niet zag als opties of welke waarlijk eerder niet als opties bestonden, omdat je nu van vreugde en nieuwsgierigheid jouw criteria maakt. Omdat jij jouw geluk, verrukking en gemak en verwondering jouw criteria maakt. Je probeert anderen niet te behagen. Je probeert niet om te volbrengen. Je vergelijkt niet. Je oordeelt niet. Je bent het leven in de stroom en aanwezig als jij, de essentie van schoonheid, de straalbreking van het goddelijke, dat is jouw unieke fijngevoeligheid en samenstelling.

Dus Dierbaren, jullie zijn nu de eerste mensen te leven die hun eeuwige goddelijke ware aard kennen. Het niet denken. Niet van het idee houden. Het Weten. En om in deze staat van zijn te arriveren onderneemt een ieder van jullie een zeer uitdagende reis. En nu gaat het avontuur verder, alleen nu is het avontuur voor jou, op deze volledige nieuwe manier van aanwezig zijn, om jezelf opnieuw aan het LEVEN te introduceren! Aan de wereld. Aan de mensen. Aan de plaatsen. Aan de ervaringen. Om rond te reizen en aan te monsteren en jezelf gestimuleerd te laten worden in/naar verrukking en creativiteit wat jou vreugde brengt!

Oh de verbazingwekkende dingen waar we zeker van zijn die je gaat ontdekken en je gaat verbeelden en naar voren gaat brengen en gaat delen en co-creëren en waarvan je gaat genieten … gezamenlijk en binnenin jouw eigen heelheid.

Het is echt de dageraad van een nieuw tijdperk. En jullie naderen het nu. Jullie gevoel van het niet weten, jullie gevoel van het niet weten hoe te beginnen, jullie gevoel van het voelen van alle oude dingen zijn niet logisch, jouw wetenschap dat je niet kunt plannen, in het moment moet leven, jouw gevoel van jouw eigen volledigheid, deze zijn allemaal indicatoren. Zij zijn indicatoren dat jouw oude leven voorbij is. Dat een zeer lange reis vervuld werd en nu verder gaat in een nieuw land, op een nieuwe manier, en jij hebt een nieuw, opgewaardeerd voertuig waarin jouw uitgebreide bewustzijn te ervaren. Deze indicatoren wijzen naar de waarheid van de situatie: je bent nu getransformeerd en transformeert voortdurend, en daarom kan je de wereld tegemoet treden welke een volledige opgetilde staat van aanwezigheid is. Beschikbaar voor diegenen die ook hun gebied opgetild hebben in/naar steeds meer capaciteit voor het licht.

Deze nieuwheid zal doorgaan te groeien terwijl jouw eigen ontwikkeling  verder gaat. Maar dit gevoel van ongelooflijke uitdagende ruimtelijkheid, dit gevoel dat jouw leven voorbij is … is feitelijk de drempel van het nieuwe begin. En jullie, geliefden, zijn de eersten om in/naar dit nieuwe land te lopen, wetende wie jullie zijn en de bekwaamheid hebbende om deze heelheid te betreden om te spelen met alles dat het aan jou presenteert.

Het is waarlijk een verbazingwekkende tijd van vreugde! Geniet ervan. Laat jezelf vrij zijn! Houd genoeg van jezelf om waarlijk de nieuwheid te beseffen die voor jullie beschikbaar is.

Ik ben altijd bij jullie.

IK BEN Aartsengel Michael

 

Bron: Denk met je hart

 

{fcomment id=2835}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees