Met het risico om bezien te worden mezelf eindeloos te herhalen, laat mij beginnen door erop te wijzen dat jullie wederom overstroomd worden met meer grote hoeveelheden en hogere trillingen van Licht dan ooit tevoren. Jullie zullen, nochtans, opmerken dat hoewel dat zo is, jullie ook meer in staat zijn om je ernaar aan te passen dan ooit tevoren. Dit is precies zoals het de bedoeling is dat het zou moeten zijn. De vooruitgang die door jullie gemaakt wordt met het worden van de nieuwe mensen die jullie verkiezen te worden is opmerkelijk wanneer je de relatief korte tijd in overweging neemt waarop jullie het bereikt hebben. Ja, er zijn nog steeds enige korte wegen te gaan, maar jullie evolutie is niets minder dan verbazingwekkend.

 


Jullie zullen, daarom, opgemerkt hebben dat de gebeurtenissen van jullie wereld ermee beginnen het nieuwe energetische milieu te reflecteren waarin zij gebeuren. Misschien zijn zij nog niet volledig naar jullie zin, tenminste dat hopen wij van niet, maar het zou moeilijk zijn enige vooruitgang in de juiste richting te ontkennen. Zoals wij jullie steeds maar weer opnieuw verteld hebben, jullie zijn de veranderingen-makers. Misschien neem jij jezelf niet waar als zijnde aan de frontlijn, zogezegd, maar wij verzekeren jou dat het zo is.

Het uitvoerende deel van de gebeurtenis, omdat het een vreedzame verandering is zijn wij…, en dat betekend jullie en wij, het uitvoerende deel van de gebeurtenis die wij aan het creëren zijn is het uitvoeren van energieën en intenties. Nee, jullie zullen zeer waarschijnlijk niet opgeschreven worden in welke van jullie toekomstige geschiedenisboeken dan ook, behalve diegene waar nu over gesproken wordt als de akashic schrijvers. Maar in deze verslagen, verzekeren wij jullie, zullen jullie nooit weggelaten worden. Over jullie generaties, diegenen welke deze tijd hier en nu leven, zal altijd verteld worden. En mogen wij dit toevoegen, jullie worden zelfs nu gerespecteerd en vereerd.


Dus, dierbaren, alsjeblieft wees niet respectloos jegens jezelf en doe jezelf ook niet langer meer tekort. Jullie hebben een voorliefde om dat te doen, weet je. Jullie vinden het gemakkelijk om erover te lezen, en zelfs te zeggen dat, je de sterkste en de beste bent. Maar in jullie harten, voelen teveel van jullie dat wij moeten refereren naar anderen. Nee, mijn familie van aardegebonden engelen, wij refereren naar jullie/jou, degene die dit leest of hoort. Dus, wanneer jij jouw gebeden of meditaties betreedt, probeer de waarheid van dat wezen te vinden en te voelen, die jij, waarover wij momenteel spreken.  


Wij beloven je dat dat wezen, dat goddelijke wezen in jou en als jou bestaat. Vind haar/hem, accepteer deze universele energieën met dankbaarheid, en zie jezelf met gemak en gratie groeien. Wij kijken ernaar uit om weldra weer met jullie te spreken. Goedendag.

 

Bron: Denk met je hart

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees