Voor velen van jullie zijn we bij de tijd aangekomen. Je voelt het. Sommigen van jullie horen het. Je mag enige verwarring voelen. Je mag je afvragen waarom jij je nu voelt alsof je op zee bent, losgesneden, niet in staat te zien wat er verderop ligt. Je was er zo zeker van dat je het wist, en nu doe je dat niet. Laat ons jullie een beeld geven dat jullie mag helpen om te begrijpen wat er aan het gebeuren is. Jullie zijn steeds sneller op drift geraakt met de stroom van innerlijke veranderingen, drijvend op een opkomende stroming.

Jullie hebben af en toe wild water. Welnu, daar zijn diegenen van jullie die de leiding genomen hebben, de voorlinie,  die de eerste stortvloed op jullie reis bereikt hebben. Jullie zijn over de rand en voelen je alsof je in een vrije val bent. Wij haasten ons om jullie te vertellen dat alles voor jullie nog steeds goed voortgaat. Maak je geen zorgen. Dit is een tijdelijk gevoel.

Door je snelheid werd je voor jou in/naar nieuw terrein geveegd. En dit is een goed iets. Het zal een korte tijd nemen om het proces te vertrouwen, je gidsen te vertrouwen, je Hogere Zelven te vertrouwen. Maar, zoals altijd, zal je snel jouw oriëntatie terugkrijgen en ontdekken dat je precies daar bent waar je zou moeten zijn, hoewel sommigen zich in onverwachte omgevingen gewaar zouden kunnen worden, zogezegd.

Besef alsjeblieft, dat vrij vaak de resultaten van jouw inspanningen beter zijn dan wat jij je voorstelt als je er niet op staat om precies dat te krijgen waar je om vraagt en niets anders. Jouw bewuste geest kan alleen uit wat het zich herinnerd iets onbekends berekenen. Zeer zelden kan je in kwantum sprongen dromen van wat je weet. En kwantum sprongen zijn waar sommigen zich mee bezighouden.

Sommigen van jullie vragen om zelfs meer op zich te nemen dan waar zij rondom deze tijd oorspronkelijk een contract voor aangingen. Jullie liepen zo goed op de zaken vooruit dat jullie je schouders ophaalden en dachten dat jullie net zo goed een "E" kaartjes rit konden kopen. Dus, zoals wij er vaak eerder bij jullie op aangedrongen hebben, gesp je veiligheidsgordel vast en houd stand. Jullie worden gereed gemaakt op dat waar jullie om vroegen … of iets beters.

Wij houden van jullie. Geniet van de rit. Wij zullen weldra weer spreken.

 

Voetnoot:

(1) Het "E" kaartje staat bekend als zijnde een ongebruikelijke, interessante, opwindende rit. De uitdrukking stamt af van een toegangskaartje in een Disney en Magisch Koninkrijk entertainment park van vóór 1982. Met een "E" kaartje kreeg je toegang tot de nieuwste en meest geavanceerde attracties en ritten.

 

Bron: Denk met je hart

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees