Velen van jullie hebben de volle maan gezien en daarover gesproken gedurende de laatste paar dagen. Wij zouden over de grotere aspecten van de uitlijningen willen praten die zich nu voordoen, als wij dat mogen. Er zijn "dingen gaande" zoals jullie zouden zeggen. Er zijn "cardinal theses" en "grand thats". Er is een schitterende komeet. En jullie zien, wanneer het bijna ook maar is dat je kiest om te kijken, in jullie hemelen dingen rond flitsen en zoeven. Climax is het woord dat wij zouden willen kiezen. Jullie naderen een prachtige climax van kruisende en vervlochten mogelijkheden.   

 

 

Terwijl jullie besef en bewustzijn stijgen, begint de manifestatie van de wereld die jullie vastgesteld hebben om in te leven tevoorschijn te komen, om te stollen, om "echt te worden" zoals jullie zouden zeggen. Tezelfdertijd, komt jullie kennis en de waarnemingen van de wereld zoals jullie het kennen, zoals jullie het kenden, naar voren voor jullie om het vaarwel te zwaaien. En aldus schijnen jullie bij tijden in volledige chaos te leven. Omschrijven wij het goed wat jullie ervaren? En het is ook aan het versnellen. Wij spraken een tijdje geleden over een sneeuwbaleffect. We hebben een keerpunt aangehaald en ook andere mentale beelden. Leuke beelden, ja? Maar ietwat anders wanneer zij doorleefd worden.

Dus hier is het punt waar we naartoe gaan. Jullie hebben ietwat aan tijd doorgebracht om jullie zelf te leren aarden, jullie zelf te leren centreren, en om te leren in jullie harten te leven. Jullie hebben, ook, veel tijd besteed om in jullie gedachten het soort van wereld op te bouwen welke jullie voor jullie zelf en jullie dierbaren wensten om in te leven. Het is nu tijd om je op deze dingen te focussen tot het beste van jullie vermogens en om zo weinig mogelijk aandacht te schenken aan de chaos.

Chaos is waaruit de dingen opgebouwd worden, zien jullie. Verbeeld je gewoon de chaotische stapels aan materialen voor wat voor nieuwe bouwplaats dan ook. Die puinhoop is het nieuwe hoogbouw gebouw welke de architect op zijn tekentafel heeft liggen, het gebouw dan hij aan zijn cliënten verkocht. Het is alleen een beetje moeilijk om het op dit punt te herkennen.

Dus dat is wat jullie nu rondom jullie heen zien. Het zou niet onverwachts moeten zijn en het zou jullie niet af moeten leiden van jullie doel. Weet dit, nochtans, dat diegenen die van de status-quo houden en deze aan wensen te hangen er alles aan zullen doen om jullie af te leiden als zij dat kunnen. Dus kom samen als jullie kunnen. Ondersteun elkaar. Als je fysiek niet in staat bent om dat te doen, kom met ons samen. Wel, doe dat sowieso. Laat ons één met onze focus en vastberadenheid zijn om dit te doorstaan, één liefde, één focus, één doel.

Wij begonnen door te spreken over wat er gaande is in jullie hemelen. Het is de ondersteuning van het universum voor jullie. Laat de verkopers van angst jullie niets anders vertellen.

Met veel liefde, wensen wij jullie een goedendag. 

 

Bron: Denk met je hart

 

{fcomment id=2608}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees