Onze boodschap vandaag zal zijn, zoals altijd, één van aanmoediging in tumultueuze tijden. Wat jullie rondom jullie heen zien kan alleen chaotisch lijken te zijn aangezien jullie alleen de geringste glimp van niets anders dan de afbraak van het oude kunnen zien, waar het ook is dat je kijkt. Het uiteindelijke resultaat kan, tot dusverre, alleen in jullie verbeelding gezien worden. Dit vereist wat jullie noemen een sprong van het geloof. Zo zij het dan. Spring! Spring met voortvarendheid. Spring in vreugde. Spring naar de meest prachtige en overvloedige wereld welke jullie je voor kunnen stellen.

Dat proces is wat de wereld opgebouwd heeft en de wereld die waar jullie in willen leven opbouwt. Breng daar alle tijd door die je maar kunt. Ben de dagdromende persoon die je was toen je als een kind van jouw zomerdagen genoot. Sta jullie zelf nu nochtans toe, het met een bedoeling te doen.

Wat zijn jouw eigen specifieke dierbaarste dromen? Er zijn vele miljoenen van jullie die in dit proces zitten. Jullie hoeven het je niet allemaal voor te stellen. Verbeeld je gewoon wat, zoals jullie het noemen, "jullie bellen doet laten rinkelen". Want welbeschouwd, is dat het waarom jullie hier zijn. Er zijn vele anderen daar om de andere bellen te laten rinkelen. Als je het leuk vindt, en als je het kunt, verbeeld je het fantastische koor van alle bellen.

Ook, voor diegenen van jullie die bij tijden energie door jullie heen voelen lopen, hebben wij een voorstel van iets dat jullie mogen wensen te proberen. Wij denken dat het resultaat jullie zal bevallen. Wanneer je deze energieën jou voelt omringen en door jou heen voelt stromen, besef dan dat zij onvoorwaardelijke liefde zijn … en retourneer het. Sta de instroming en de uitstroming toe om elkaar te voeden. Er zal voor jullie geen noodzaak zijn om je het resultaat voor te stellen.

Wij verlaten jullie met deze gedachte. Het is tijd, dierbaren. Het is tijd. Een vreugdevolle goede dag voor jullie.

 

Bron: Denk met je hart

{fcomment id=2755}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees