Laat ons vandaag spreken over jullie naderende zonnewende. Wij zouden voor zoveel van jullie als maar mogelijk is willen wensen om jezelf op die gebeurtenis voor te bereiden. Het is waar dat jullie twee maal per jaar een zonnewende hebben, ieder jaar. En het is waar dat voor velen, zo niet de meesten, het niet anders zal lijken te zijn dan dat het ooit geweest is. Wij zouden, nochtans, uit willen duiden dat jullie in een deel van het universum zijn die totaal uniek is voor deze tijd. Jullie zijn ondergedompeld in een gebied van energie welke jullie nog nooit eerder ervaren hebben. En jullie naderen zelfs een intensievere ervaring daarvan dan waar jullie je mogelijk bewust van kunnen zijn.

 

Zelfs diegenen van jullie wiens gewaarwordingen hen toestaan te anticiperen op wat eraan komt, hebben niets om hen te helpen de impact te begrijpen dat dit op hen en op jullie volledige wereld zal hebben. Velen die het welzeker voelen, hebben niets om het mee te vergelijken, en interpreteren het als iets beangstigend. Niets zou mogelijk verder bezijden de waarheid kunnen zijn.

Het zal voor velen van jullie toeschijnen dat jullie een immens geschenk ontvangen hebben welke je onmogelijk verdiend zou kunnen hebben. Dit is ook niet waar. Begrijp dat jullie degenen zijn die dat oordeel maken. Het universum werkt niet met oordeel. Het universum werkt met oorzaak en gevolg. [humorvol] Jullie zijn ietwat gelimiteerd met het in staat zijn je alle aanleidingen te herinneren die jullie gemaakt hebben. Jullie zijn ook ietwat gelimiteerd in het begrijpen van de waarheid van wie jullie werkelijk zijn. Wij zien jullie begrip van deze zaken als zijnde een beetje meer uitgebreid in de nabije toekomst.

Wat wij voor jullie zouden willen wensen om in overweging te nemen om te doen is, om enige tijd terzijde te zetten op de dag van de zonnewende om tijd in meditatie door te brengen, in groepen als het mogelijk is, en alleen als het noodzakelijk is. En ontvang in dankbaarheid het Licht welke jullie wereld op dat moment zal overstromen. Als je alleen bent wanneer je dit doet, begrijp dan dat jouw intentie om bij de collectieve wil inbegrepen te zijn voldoende is. Deze ene dag zal jullie wereld sneller verhuizen op/naar het pad van jullie verlangen.

Dit is altijd waar, maar wij, en jullie, kijken uit naar tijden om deze dingen het beste te implementeren. Als je in staat bent om je bij een groep aan te sluiten, heb het voornemen dat alle groepen ook als één zijn. Op deze manier, zal grote verandering gemaakt worden. Wij zullen dit, natuurlijk met jullie vieren.

Dit is een tijd van vreugde, van een gevoel van vreedzaamheid, van feestviering. Wij breiden onze liefdevolle omhelzing naar jullie uit in dit seizoen. Goedendag.  

 

Bron: Denk met je hart

 

{fcomment id=2984}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees