Wij keren nu terug om dat wat er voor velen van jullie in deze tijd gebeurd te bespreken. Jullie doelen, jullie bekwaamheden, en jullie inzichten van mogelijkheden vloeien samen in/naar iets wat meer mogelijk voor jullie lijkt te zijn dan voorheen. Waar eerst zelfs niet over nagedacht werd komt nu voor jullie in focus. Velen van jullie voelen zich verrast als dit voor jullie gebeurd. Wees niet verrast. Voorafgaand aan de veranderingen welke aan jullie gegeven werden, zouden vele van deze dingen niet mogelijk geweest zijn.

 

 

Maar nu pakken jullie het gereedschap op welke jullie vroegere ervaring en huidige intentie jullie gegeven hebben. Alle talent dat jullie aldus moeizaam verdiend hebben is aan het terugkeren. De zienswijze kan nochtans nog steeds een beetje wazig zijn voor een poosje, maar het zal opklaren. Omstandigheden waarvoor jullie in/naar jullie levens kwamen om voor te zorgen, mogelijkheden/kansen die jullie voorzagen, zullen rondom jullie heen tevoorschijn komen. Jullie zullen voorbereid zijn. 

Sommige hiervan mogen enorm en ontmoedigend lijken te zijn, sommige mogen eenvoudig alledaags lijken, maar elk van hen, elk van jullie levens, is nu en zal noodzakelijk zijn om het geheel uit te denken. Dit is altijd waar geweest en het is vandaag de dag nog steeds waar. Dus stap voort, lieve vrienden, wetende dat iedere glimlach, ieder vriendelijk woord, en liefdevolle gedachte de wereld die jullie visualiseren, sneller dan ooit, opbouwt. En als je nu te drang begint te voelen om iets nieuws te beginnen, doe het dan met je gehele hart.

Wij zullen jullie iedere stap op de weg ondersteunen. Vraag het slechts. Ga door met naar binnenin te gaan en luister vreedzaam naar wat jouw hart jou verteld dat jouw weg is, jouw pad, jouw vreugde. Het is jouw/jullie tijd.

Het is tot aan dit punt voor velen van jullie een moeilijke klim geweest. Het pad zal zich nu beginnen te stabiliseren.

Wij zullen spoedig weer spreken. Goedendag. 

 

Bron: Denk met je hart

 

{fcomment id=2550}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees