Op deze eerste dag van jullie nieuwe maand, te midden van de groots verbeterde energetische stroming naar jullie Aarde welke verder verhoogd wordt door de zeldzame uitlijningen in de hemelen, staan jullie jezelf wederom toe om bijna onmiddellijk de verlossing in/naar een volledig nieuwe bestaan te verwachten. En omdat de meesten van jullie geen miljoenen op jullie bankrekeningen zullen vinden, nieuwe auto's op de opritten, noch aankondigingen horen van dit of dat op jullie televisies, zullen jullie wederom protesteren? Omdat jullie verteld werd dat er bepaalde veranderingen in de toekomst zijn, en die veranderingen zijn zeer zeker in de toekomst, maakten jullie je op voor een immense teleurstelling door jullie kalender streefdatums in het bestaan te verbeelden.

 

 

Jullie hebben voorafgaande en recente ervaringen van de resultaten hiervan. Maar toch gaan jullie door met jezelf toe te staan verstrikt te raken in dit soort van denken. En de uitroep van "Zie? Er gebeurde niets!"zal weer toenemen. En nog veel meer gedesillusioneerde harten zullen wegvallen. En diegenen die jullie dit of dat beloofden zullen manieren vinden om de schuld terug naar jullie te doen laten afbuigen. De waarheid is dat gigantische veranderingen tot wat onveranderlijk is gigantische weerstand en gigantische obstakels betekend. En het kan jullie zeer zeker niet aangerekend worden dat jullie het licht aan het einde van de tunnel willen zien. Dit kan allemaal voorkomen worden, zoals jullie zo onderhand echt begrijpen, door de kalender niet toe te staan om het plaatje binnen te komen. Er zijn gigantische en verrukkelijke dingen naar jullie werkelijkheid onderweg. Dit is aan jullie geopenbaard, en het is waar. Dat gaat niet in een ogenblik gebeuren omdat diegenen van ons aan deze zijde van de 'sluier' met hun vingers knippen en het voor jullie produceren. Er is jullie verteld dat jullie de instrumenten voor de veranderingen zijn, en dat is ook waar. En zelfs op de dagen wanneer de meest verbazingwekkende veranderingen het licht beginnen te zien, zullen de meesten van jullie geen enkele verandering in jullie onmiddellijke bestaan zien. Jullie bankbalans zal niet veranderen. De media zal zichzelf niet omkeren en beginnen het grote nieuws ver en breed te trompetteren. En jullie dagelijkse leven zal veel meer geleidelijk aan veranderen dan dat jullie je voorstellen. Denk hierover na. Jullie weten dit. Dit is redelijk.

Het is waar dat jullie gedurende een lange tijd op deze dingen gewacht hebben om zich voor te doen. Het is begrijpelijk dat jullie wensen dat zij gedurende de nacht tevoorschijn komen. En in een terugblik, zal dat precies zijn hoe het zal schijnen te zijn. Maar jullie hebben allemaal genoeg levenservaring om te weten dat het nooit zo schijnt te zijn terwijl je vooruit kijkt. Jullie zitten middenin een tijd van immense veranderingen. Dat zitten jullie. Het wordt door jullie aangestuurd, door jullie dromen, door jullie intentie, en, ja, tot een grote omvang, door jullie verwachtingen. Versterk deze. Verwacht wonderen. En ook, geliefden, hoewel het tegenstrijdig mag schijnen te zijn, kijk de werkelijkheid in de ogen. Zie het voor wat het is. Wat het is, zijn de dingen welke jullie aan het veranderen zijn, alsook de oorzaak voor jullie motivatie. Jullie, een ieder van jullie, zijn de kracht/macht welke hier gekomen zijn om deze wereld opnieuw te creëren. Sta niet het schijnbare gebrek van wat je gedroomd hebt toe om jullie te laten ontsporen. Hamster deze dromen tot aan het moment nadat jullie hen recht voor jullie ogen zien. Vier dat moment. En ga dan verder, lieve harten.


Jullie kennen het leven nu goed genoeg om te beseffen dat tegen die tijd jullie zelfs meer dromen zullen hebben. Dit is hoe het universum te werk gaat. Dit is het werk dat jullie doen, tenzij dit het spel is dat jullie spelen. Je kunt er ook op die manier naar kijken. Maar, zelfs als alle dingen die je verwacht te gebeuren zich op dezelfde dag voor zullen doen, zelfs als je wel gigantische wonderbaarlijke dingen rondom jou heen ziet gebeuren, zal het niet de eindstreep zijn. De race zal niet voorbij zijn. Want zie je, er is geen eindstreep. Die zal er nooit zijn. Je zult altijd meer willen. Je zult het altijd beter willen. Je zult er altijd voor in/naar de toekomst kijken. Het is hoe jullie je macht uitoefenen. Jullie leren dat te doen op de hoogste en beste manier die mogelijk is. Jullie zijn verbazingwekkend. Jullie zijn geliefd. Jullie worden gerespecteerd. Geef iets van die liefde en dat respect aan jullie zelf. Wij kijken ernaar uit om wederom met jullie te spreken. Goedendag.

 

Bron: Denk met je hart

{fcomment id=2340}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees