Jullie zitten er nu in. Het grote portaal waarover wij onlangs gesproken hebben door deze en vele andere kanalen is op jullie. Gedurende verscheidene van jullie dagen zal dit het geval zijn. Jullie mogen zeggen dat het gearriveerd is. Jullie mogen zeggen dat jullie het bereikt hebben. Jullie mogen zeggen dat het voorbij zal gaan. Jullie mogen zeggen dat jullie er doorheen zullen gaan. Wederom, als jullie proberen om te omschrijven wat het is, zullen jullie woorden tekort schieten. Stijgt de zon feitelijk op? Wentelt jullie globe feitelijk in een cirkel om de zon heen? Zien jullie, jullie werkelijkheid en De Werkelijkheid verschillen, doen zij dat niet?

Gaan jullie door licht heen, door energie dat in het pad van jullie planeet ligt? Wordt licht, energie, liefde, naar jullie planeet gestraald? Ja en ja. Zullen jullie er doorheen gaan? Zal je het een deel van jou maken? Nogmaals, ja en ja. Is deze of wat voor andere omschrijving dan ook de waarheid van de kwestie?

De waarheid van de kwestie zal niet nog meer in het raamwerk van woorden passen dan de waarheid van alles, bedoelende de totaliteit, dat zal doen. Hier is wat belangrijk is. Jullie zitten middenin een kans om een grote liefde, een grote energie, een groot licht, te absorberen en een deel van jezelf te maken, welke nu aan jullie aangeboden wordt. Jullie mogen gebruik maken van iets wat, in deze intensiteit, nog nooit eerder voor jullie beschikbaar geweest is.

Je kunt niet door iets heengaan wat je een deel van jezelf maakt. Hoe is het voor jou mogelijk om dat te doen, om het een deel van jezelf te maken? Het is niet moeilijk, dierbaren. Het is zeer eenvoudig, hoewel het resultaat immens ingewikkeld zal zijn. Houd er terug van. Met je gehele hart, geest en ziel, houd er terug van. In jullie grootst mogelijke dankbaarheid, houd er terug van. Nodig het uit. Laat het een verblijfplaats hebben in ieder cel van jullie lichamen. Als je voelt, voel het. Als je ziet, zie het. Als je hoort, hoor het. Als je weet, weet het.

Het is inderdaad onmogelijk voor jullie om het te vermijden, maar het effect dat het op jullie en jullie levens heeft, tenminste op de korte termijn, kan veel groter zijn als je het doelmatig en met vreugde accepteert. In het langere prospect, de waarheid van jullie eeuwigheid, is het jullie bestemming. De kortere wegen van jullie liefde. Waarom er niet eentje nemen?

Dit portaal, deze poort, deze golf van energie is slechts een verdere stap op het pad dat voor jullie ligt. Er zullen er meer zijn. Er zullen zijn wat schijnen te zijn golven van groeiende intensiteit. Zij zullen er als golven uitzien omdat, zoals altijd, jullie tijden nodig zullen zijn om te rusten en aan te passen. Maar dit waar jullie in deze tijd in zijn is werkelijk een liefdevolle en vreugdevolle kans die niet gemist moet worden. Gooi jouw armen wijd open en maak er het meeste van. En als je voelt dat wij hetzelfde doen en met jou dansen, zo zij het.

Laat de liefde en het licht van jullie Aarde en Haar mensen helderder stralen. Goedendag. 

 

Bron: Denk met je hart

 

{fcomment id=2823}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees