Ons onderwerp voor vandaag is, wederom, de accelererende verandering en jullie vermogen om het waar te nemen. De verandering waar wij naar refereren is volledig. Het verandert jullie innerlijk, en deze verandering resulteert in veranderingen extern van jullie, op z'n minst in jullie waarneming van innerlijk en extern, wat op z'n zachts gezegd gebrekkig is. Wat jullie waarnemen als externe verandering is een resultaat van innerlijke veranderingen waartoe jullie in staat geweest zijn om die voor jezelf te maken, als gevolg van de toegenomen en het toenemende licht welke voor jullie beschikbaar is.

 

Aartsengel Michael


Er is waarlijk niets extern aan jullie, en natuurlijk is dat het waarom jullie veranderingen rondom jullie heen zien, rondom jullie punt van waarneming, en jullie begrijpen, of begrijpen verkeerd, dat jullie natuurlijk niets te maken hadden met wat jullie zien omdat jullie jezelf en anderen verder waarnemen. Dit is meer van de illusie. Er is zelf, ja. Maar er is geen ander. Genoeg van de raadsels, zeggen jullie? Wij zijn het daarmee eens, voor nu. Jullie zullen dingen van deze soort in jullie eigen goddelijke timing begrijpen. Het punt van deze kleine oefening is om jullie zover te krijgen dat jullie ophouden om je heen te kijken en denken dat er niets veranderd is. Dierbaren, alles is aan het veranderen. Dat heeft het altijd gedaan. Dat zal het altijd doen. Zoals dit voorheen door jullie wijsgeren geobserveerd is, als er één constante in jullie universum is, dan is het verandering. De vraag is, waarom zien jullie de verandering niet die jullie verlangen. Is dat niet zo?

Denken jullie dat dergelijke veranderingen er niet zijn om gezien te worden? Wel, dat zijn zij zeer zeker wel, en zij nemen iedere dag toe. Als je waarlijk verlangd om hen te zien, en als je waarlijk naar hen zoekt/uitkijkt, dan zal je hen niet missen. Maar als je de mantel van ontkenning over jezelf vasthoudt, wat een manier is om jezelf te beschermen voor teleurstelling, zal je hen niet zien. En zolang als dat jij je vasthoudt aan die bescherming, die deken, hoe mot-aangevreten en muf het echter ook is, zal je hen niet zien. De dingen verplaatsen zich nu vrij aardig voort. Wij nodigen jullie uit om de deken te laten vallen en rond te kijken. De dingen zijn bijna geheel niet zo beangstigend wanneer je eenmaal de beslissing maakt om het positieve rondom jou heen te verwachten en ernaar te zoeken / ernaar uit te kijken. Zelfs het overduidelijke slechte nieuws, zoals vreedzame demonstraties die onderdrukt worden, kunnen gezien worden voor de positieve beïnvloeding die zij zijn wanneer jij jouw eigen perspectief veranderd.


Jullie zitten, in feite, goed in een periode van immense en positieve groei in besef en bewustzijn. Miljoenen van jullie zijn zich bewust van de veranderingen die in jullie zelf gebeuren. Het kan nu voor jullie tijd zijn om jullie harten te openen en de resulterende veranderingen in jullie wereld te zien, maar dat is een beslissing die jullie voor jullie zelf moeten maken. De kracht om dat te doen is nu voor jullie beschikbaar. Het verblijft in jullie hart. Wij blijven dat zeggen. Wij zullen doorgaan het te zeggen. Jullie volledige nieuwe wereld verblijft in jullie harten. In jullie eigen woorden, dierbaren, ga ervoor! Wees de engelen van vreedzaamheid, liefde, en de verandering waarvoor jullie hier naartoe kwamen om te zijn. Wij houden van jullie en respecteren jullie en zullen spoedig weer met jullie spreken. Goedendag.

 

Bron: Denk met je hart

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees