Voor diegenen van jullie die de vakantie vieren die voor jullie bekend staat als Thanksgiving (Dank geven), wensen wij jullie een vreugdevolle dag toe van het hebben van dankbaarheid voor de overvloed in jullie levens. Voor de meesten van diegenen in andere landen, is dit, natuurlijk, geen vakantie. Wij bieden aan dat misschien een gedachte of twee samen met deze regels ook voor jullie toepasselijk mag zijn. Dank geven voor wat je hebt is altijd een zekere manier om jouw energie te verhogen. Vandaag is er ook een overvloed van aandacht en speculatie aangaande het pad van de komeet welke jullie Ison genoemd hebben. Dat is zoals het bedoeld is, dierbaren.

Jullie zijn je nu goed bewust van de krachtige effecten van de grote focus wanneer miljarden van jullie ertoe gebracht kunnen worden zich te concentreren op een evenement. Dit is wat er gebeurd. Laat het in/naar de focus brengen wat het is dat jullie verlangen diens effect te zijn. Sommigen zullen er natuurlijk met enige zenuwachtige angst naar kijken. Wij kunnen jullie vertellen dat dit veel zwaarder gewogen wordt door de verhoogde verwachtingen van diegenen van jullie die meer positief gefocust zijn.

Je mag hieraan denken als een oorzaak van bepaalde dingen. Je mag eraan denken als een indicator van bepaalde dingen. In beide gevallen zou je correct zijn. Wij wensen jullie welzeker te vertellen dat jullie overgaan in/naar een tijd van verwondering en opgetogenheid welke, als je dat aldus wenst, vol kan zijn van vreugde en verheffing (Ja, wij hebben een woord uitgevonden. Het is een goed woord. Laat het met rust.) De energie en verwondering van dit seizoen zal doorgaan zich op te bouwen, lieve vrienden. Sta jezelf toe erin te baden, ervan te genieten, en heb er baat bij tot de hoogst mogelijke graad voor een ieder van jullie. Jullie hebben het verdiend, jullie verdienen het, en jullie zullen op het één of andere punt beseffen dat jullie het gecocreëerd hebben.

Sta jullie zelf nu toe onze aanwezigheid te voelen terwijl wij jullie onze liefde sturen. Goedendag.

 

Bron: Denk met je hart

 

{fcomment id=2861}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees