Wij komen wederom naar jullie toe, tegen jullie sprekend over de energieën van het oude traditionele nieuwe jaar gesignaleerd door de stijgende Ster Sirius tijdens de dageraad en bewegend in/naar het teken van de Leeuw. Dit is de Leeuwen Poort. Het wordt deze keer vergezeld door diverse andere zeldzame en veelbelovende uitlijningen in jullie hemelen. Gezamenlijk brengen zij jullie zelfs grotere kosmische energie dan gebruikelijk is, zelfs voor de Leeuwen Poort. Zoals wij jullie in ons laatste bericht aanspoorden, slechts dagen geleden, ga in deze tijd bij jezelf naar binnen. Vind jouw hartruimte. Reik uit met de zintuigen welke je daar zult vinden en ontvang met jouw liefde en dankbaarheid dat wat er op jullie neerregent in deze tijd.

 


Deze energie zal jullie werkelijke wezens veranderen, en is bezig deze te veranderen. Maar de acceptatie en dankbaarheid waar wij op aandringen zal het al te meer krachtig voor jullie persoonlijke lichamen maken, zowel fysiek als niet fysiek, en staat jullie ook toe om deze veranderingen met gratie en gemak te ontvangen. Vele van deze veranderingen zijn bij tijden oncomfortabel voor sommigen van jullie geweest. Dit is niet zoals verlangd, ofwel door jullie of door ons.

Ontvang met liefde deze energie van liefde. Ontvang het met ongeremdheid. Gooi jullie zelf in de nieuwe werkelijkheid waar jullie voor gebeden hebben. Wordt jullie nieuwe zelven met vreugde. Nodig deze grotere delen van jezelf uit om grotere delen van jullie aardse zelven te worden. Dit nieuwe licht heeft jullie voorbereid op dat vermogen. Nee, het is nog niet volledig, maar het heeft een begin mogelijk gemaakt welke jullie bemoedigend en aangenaam zullen vinden wanneer jullie de tekenen hiervan die erop wijzen observeren.


Als je zelfs meer dan dat ontdekt en wenst om te dansen en te zingen, alsjeblieft voel je vrij om dat te doen. Velen zullen zich spoedig genoeg bij je aansluiten. Dit zal jullie in staat stellen om in een wereld te zijn dat diens oude gezicht openbaart, minder dan wenselijk, zonder door de verschijningsvormen omlaag gesleurd te worden. Verandering is bij tijden rommelig.Zoals jullie ervan houden om te zeggen, "Houd je ogen op de prijs gericht." Terwijl jullie doorgaan te doen waarvoor jullie daar zijn om te doen, zullen wij doorgaan te doen met wat van ons is om te doen. Samen zijn wij jullie Nieuwe Aarde aan het opbouwen. Wees vreedzaam in jullie harten en wij zullen weer spreken, zelfs terwijl jullie voortgaan door deze energetische toegangspoort. Wij wensen jullie, onze familie, een goedendag.

 

Bron: Denk met je hart

 {fcomment id=2303}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees