Terwijl jij je steeds meer openstelt tot de volledigheid van jouw wezen, ontsteek je binnenin jou een diepe herinnering. Er is een versterkte verbinding met alles dat je bent, en de Bron welke jij BENT, en in deze verlenging van de focus. En door deze versterkte verbinding met jouw Universele Zelf, begin jij je steeds meer de Universele volledigheid van jouw wezen over wat er voor jou mogelijk is te beseffen. En bewaarde wensen komen naar voren. En zachte inzichten over wat jou vreugde geeft stijgen op naar het oppervlak en een bereidheid om deze meteen als opties te omhelzen, als mogelijkheden, als uitnodigingen naar een meer gelukkige ervaring in dit bestaan, komen naar voren.

 

 

En je begint te voelen en te zien hoe je in/naar een vollere uitdrukking van jouw wezen zou kunnen stappen. Je begint in te zien hoe jij jezelf teruggehouden hebt voor allerhande dingen waar je van had kunnen genieten, en je nu van zult gaan genieten omdat jij je niet langer terughoudt. Omdat je steeds voller bent van alles dat je bent en dat je in die volledigheid zeer OPEN bent naar de wereld toe, ben je bereid om meer volledig de wereld in te stappen en de wereld jou in vervoering te laten brengen en te laten verrukken. Je verwacht steeds meer. En je verwacht om steeds meer met Liefde ontmoet te worden, om ontmoet te worden met spontane presentaties van liefde en volledigheid. Met spiegels van jouw schoonheid en met vreugdevolle vriendschappen en dierbare kameraadschap op de reis. 

Je beseft dat ieder persoon in staat is jou op een dergelijke diepgaande en prachtige manier te ontmoeten. En dat hun reis jou de Bron kan laten zien van wie zij zijn als jij je opent om deze waarheid en wetenschap te voelen en je in deze verbindingen kunt stromen, en via hen jezelf de herinnering, de heelheid, de Eensgezindheid van het Leven laat voelen, je kunt jezelf de waarheid van de Wet van Eén in jouw herinnering laten leven. De waarheid van de heelheid van wat jij bent. En iedere persoon opent die heelheid meer. Je begint te zien en te voelen, tamelijk onomwonden en direct hoe ieder persoon jouw herinnering meer volledig opent en in jouw neutraliteit, begin je om meer beschikbaar tot het leven te zijn dat jou presenteert met richtingen en uitnodigingen die er vrij onschuldig uitzien maar toch verbazingwekkende ervaringen en energieën voor jou oogsten.


Je begint steeds meer te beseffen dat jij je gewoon aan de dag kunt laten zien en het jou in beslag kunt laten nemen. De dag kan jou met diens schoonheid in beslag nemen, het kan jouw aandacht vasthouden met al diens geschenken en aanbiedingen aan jou. En je kunt er gewoon doorheen stromen, erin stappen, jezelf er meer tot toe openstellen. Je kunt jezelf gewoon toestaan om ontmoet, gezien en erkend te worden. Je kunt jouw eigen begeleiding vanuit de hogere rijken van jouw wezen naar voren laten komen, je kunt hen met jou laten praten en jou naar voren laten roepen in/naar meer volledigheid door iedere dag te regelen, ieder moment jou te ontmoeten en met jou te spreken en een vollere wetenschap van jouw eigen gratie naar voren te sommeren, jouw eigen speelse aanwezigheid, jouw eigen vreugde, jouw eigen uitbreiding en verheffing in/naar meer en meer en meer.


En je begint ermee om je anders tot verandering te verhouden. Je ontdekt dat je fundamenteel zeer vloeibaar en flexibel bent. En het is alsof jij je zeer bekend voelt wanneer je in deze stand van zijn bent en toch is het zo nieuw en prachtig en opwindend en tamelijk onwerkelijk in diens verscheidenheid, in diens verbazingwekkend vermogen om openheid en uitbreiding in jouw leven te creëren terwijl je steeds meer loslaat en het leven met jou laat dansen, jou uitnodigend in/naar steeds meer van de ervaring met jouw hart open, jou begeleidend. Je laat de hogere niveaus van jouw wezen leiden, je sluit je aan bij een grotere kracht binnenin jouw eigen energie en het is opwindend en voelt opgetogen.


En met dit geopende hart opent alles zich voor jou. Met deze openheid stroom jij de niet-fysieke volledigheid van jouw wezen in/naar dit gebied van werkelijkheid, en het leven opent het leven. De Aarde wordt geopend door de volledigheid van jouw wezen vanuit jouw hogere niveaus vandaan stromend in/naar het rijk van de focus waarnaar jij je uitgebreid hebt. En hierdoor overbrug en stroom je energie en je hoeft dit niet met inspanning te doen, je "stuurt" geen energie waar dan ook naartoe, of dat je voelt dat je ook maar iets "moet" doen, je bent gewoon steeds meer volledig jij. En hierin presenteer jij zoveel groot spul energetisch naar het rijk waarop jij je focust en deze vergroting van jouw aanwezigheid, van jouw energiegebied, creëert steeds meer wegen voor de Universele Jij om hier te zijn, nu. En deze Universele Jij is het uitgebreide wezen die nu hier is. En de verheffing van dit alles is episch. En de Schepping is, de gehele Schepping is opgetild door jou en jouw doorgaande aanwezigheid in de vorm op deze leidende rand van het leven.


En het is nieuw! Het is nieuw! Het is nieuw! Steeds maar weer opnieuw, is er nieuwigheid! En je hebt het nodig hebben van dingen om hetzelfde te blijven losgelaten en je vergemakkelijkt deze nieuwheid door jouw openheid. Dat is hoe het werkt. En je bent jezelf aan het bekrachtigen om in/naar groter welzijn uit te breiden vanwege jouw openheid, dat is hoe het werkt. En Alles-Dat-Is, is hoogvliegend met opgetogenheid en uitbreiding, de vreugdevolle herinnering naar jou toe vergemakkelijkend door jouw openheid. Behoorlijk fenomenaal, nietwaar? IK BEN Aartsengel Michael

 

Bron: Denk met je hart

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees