Lieve kinderen van Licht en Liefde, wij komen weer naar jullie toe met een boodschap van hoop en zelfontdekking. Want nu is het de tijd voor al jullie identiteiten om door de schil heen te stralen. Jullie hebben allemaal ver en breed gereisd vanuit diverse galaxies en diverse planeten met het oog op het naar deze planeet toe te komen in deze zeer cruciale tijd in de geschiedenis van niet alleen de mensheid maar ook het uitgebreide Universum. Velen van jullie sterren broeders en zusters kijken momenteel op de Aarde neer en zijn in verbijstering met betrekking op alles dat jullie hier aan het doen zijn, en alles dat jullie zijn en alles waar jullie voor staan.

 

 

 

Zij zijn in verbijstering van jullie kundigheid om door de duisternis heen te duiken en het licht aan diegenen te laten zien die door hebzucht, verschrikkingen, mishandeling, kwaadheid, en eonen aan mysterie verblind werden, zij kijken naar jullie in verbijstering en leren van iedere stap die jullie nemen, aangezien zij die samen met jullie nemen, leren, en zien en alles voelen waar jullie op deze planeet doorheen gaan. Maar nu, is de tijd voor jullie gekomen om er eindelijk doorheen te stralen, en met een zucht van verlichting adem te halen, want de volgende 3 maanden van jullie tijd gaan jullie overspoeld worden door de zon en de Liefde en  het Licht. Alles dat voor jullie voorheen onbereikbaar leek te zijn, zal nu binnen jullie bereik komen en wij nodigen jullie uit om voorwaarts te gaan en door te zetten.

Ga voorwaarts want de weg van Licht die jullie gevisualiseerd en waar jullie naar gestreefd hebben, is nu van jullie om op te lopen, neem anderen bij de hand en ga met vertrouwen voorwaarts, want jullie hebben deze weg aangelegd, en jullie hebben de brug gebouwd van de ene naar de andere dimensie. Wij applaudisseren voor al jullie inspanningen met het oppakken van de mensheid en het weer te verheffen in/naar het licht, het weer verheffend in/naar het licht zodat zij eindelijk door- en weg kunnen breken uit het wiel van karma waarop zij achtergelaten werden en gedurende eonen op ronddraaiden.


Wij bewonderen jullie, en de volgende 3 maanden van jullie tijd zal vele nieuwe aanvangen voor de mensheid markeren en zoals wij eerder aan jullie voorspeld hebben, gaan jullie meer van alles zien waar jullie naar verlangen om te zien. Vele zielen gaan ontwaken jegens de identiteit  van wie zij zijn, veel aardbewoners gaan uit het alledaagse leven dat zij leven wegbreken en eisen verandering, eisen verandering van diegenen rondom hen heen, maar belangrijker eisen verandering voor zichzelf. Zij zullen zich eindelijk realiseren dat zij niet langer meer kunnen leven zoals zij gedaan hebben, en ook zij zullen jullie licht zien, en zij zullen jullie licht zien en naar jullie toe lopen. Nu is de tijd voor al jullie Lichtwerkers om gezamenlijk te staan en op te staan en jullie licht zelfs meer helder te laten schijnen om mededogen, begrip en vooral liefde voor allen uit te stralen.


Velen van jullie zullen ontdekken dat vreemden naar jullie staren en jullie op straat staande houden, en jullie hun verhalen beginnen te vertellen, zij praten over hun vreugdes en bezorgdheden, en veranderingen welke binnenin hun harten gebeuren. Velen van jullie zullen zichzelf betrokken vinden in diverse conversaties met vrienden die niet in staat geweest zijn om jullie voorheen te horen. Velen zullen vinden dat zij aangetrokken worden om hun huidige banen te verlaten en zich volledig te focussen op hun lichtwerk missie, en wij zeggen tegen jullie dat wij jullie beslissingen ondersteunen, en wij zullen jullie op jullie pad gidsen. Luister naar jullie harten dierbaren, want wij zijn altijd bij jullie. Jullie liefdevol ondersteunend en begeleidend. Jullie Beschermengelen en Aartsengel Michael. Wij houden van jullie. Wij zijn bij jullie. Voor nu, goedendag.

 

Bron: Denk met je hart

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees