Dierbare Familie van Licht, wij komen naar jullie toe tijdens deze inspirerende en roerige tijd op de Planeet Aarde. Na de verschuiving van het 2012 Portaal, ging de Aarde door te verschuiven in/naar Nieuwe Patronen en Manieren van Zijn. De Indigo Generatie beweegt zich voorwaarts om diens Missie van het afbreken van oude systemen en ruimte te maken voor het Nieuwe te volbrengen! Er is een diep verlangen voor Vreedzaamheid, Gemeenschap en Vrijheid, welke zich nu op de Aarde manifesteert. Het werk dat er in het verleden gedaan is aan de hogere Niveaus om Vreedzaamheid en Harmonie te creëren begint zich nu te manifesteren in/naar de Fysieke Vorm als verandering op de Aarde.

 


Deze periode vanaf de Lente Equinox in maart 2013 en in/naar de Noordelijke Zomer is een periode van Chaos en Onrust geweest. De Indigo Energie is tevoorschijn gekomen in landen zoals Turkije en Brazilië, en diegenen die regeren begrijpen nog steeds niet volledige de aard van de protesten en uitdagingen. Zij denken en reageren nog steeds op de oude derde dimensionale manier op een uitdaging die vanuit een ander niveau komt, van Jonge Volwassenen die "bekabeld" zijn voor de Vijfde dimensie en Onderling Verbonden. Hun doel is Gemeenschappelijkheid, Democratie, Delen en Verandering door Niet-Gewelddadige middelen. Terwijl jullie naar de Leeuwenpoort van 2013 toegaan, zullen de binnenkomende Galactische Energieën het proces van verandering en de invoering van de Nieuwe Licht Codes voor het Nieuwe Jaar intensiveren. Het zal zijn alsof een Deur van Mogelijkheden zal openen en verandering snel en verreikend is in jullie Wereld.


De Leeuwenpoort 2013

Velen hebben ons gevraagd, wat is de Leeuwenpoort en waarom is het naar de Leeuw genoemd? Wel, het refereert deels naar het feit dat de Zon in deze tijd het teken van de LEEUW binnengaat, en deze energieën worden in de Aarde geïntegreerd onder de energie van de Leeuw, de Katachtige Energieën van Sirius welke temperamentvol en trots en zeer "koninklijk" zijn. De "Poort" of "Sterrenpoort" is een periode van om en nabij de twee weken waarin een draaikolk zich opent en een golf van intens Licht vanuit het Galactische Centrum op de Aarde ontvangen wordt. Deze "golf" bevat de nieuwe Licht Codes voor de ontwikkeling van de Aarde voor de volgende cyclus/jaar, en dus staat het bekend als het Planetaire Nieuwe Jaar.

Het Sterrensysteem van Sirius heeft altijd nauw gewerkt met de Evolutie van de Aarde, ondersteuning gevend waar dit mogelijk was. De Siriurs hielpen bij de vestiging van de Oude Egyptische beschaving nadat het Atlantis trauma alle voormalige beschavingen vernietigd had. De Egyptische beschaving droeg de "Sterren Wijsheid" en de "Creatie Geschiedenis" van de Elohim, wat naar de Aarde verstuurd was door de Sirische Wijsheid Opzichters. In het Oude Egypte waren de Siriurs de bemiddelaars tussen de Galactische Raad in de Centrale Zon en de mensen van de Aarde. Ieder jaar, tussen 26 juli en 12 augustus, zou een nieuwe golf van Galactisch Licht vanuit de Centrale Zon rechtstreeks naar de Aarde gedirigeerd en vergroot worden door de Zon in combinatie met de Spiraalvormige Opkomst van Sirius in het Noorden. De Siriurs zouden deze energie accepteren in het Piramide complex in Giza en dan de Codes uitzenden in/naar de Aarde Rasters, een vreedzame en soepele transmissie van de Energieën toestaand. Nadat de Sterrenpoort van Giza gesloten werd, werden de Aarde Transmissies nog steeds via Sirius bemiddeld, maar zij werden niet samenhangend door de Aarde ontvangen, en dus werd de evolutie van de Aarde vertraagd en zelfs gedurende een tijd vervormd. Nochtans, in de laatste tien jaren, is de Aarde in/naar de Vijfde Dimensie geascendeerd en is "afgestudeerd" tot Volledig Lid Status van de Galactische Raad, en nu worden de Leeuwenpoort transmissies rechtstreeks door de Aarde en door de Raad van Ouderen en de Aarde Opzichter Raad ontvangen en gedistribueerd via de nieuwe Kristallijne Aarde Rasters. Op deze manier, zal de Evolutie van de Nieuwe Aarde de "gebruiksaanwijzingen" van de Licht Codes volgen die ontvangen zijn vanuit de Galactische Raad en de Grote Centrale Zon.


Dit proces is vrij nieuw voor jullie Aarde, en terwijl de Sirische Licht Afgezanten gereed staan om te ondersteunen, laten zij het management van de binnenkomende golf over aan de Aarde Raden en de Familie van Licht. Dus, Geliefde Familie, wat jullie nu voelen is deze binnenkomende Golf van Licht terwijl het de Aarde nadert en geïntegreerd wordt in het Aarde Bewustzijn.


De Golf van Licht van 26 juli t/m 12 augustus

Geliefde Familie van Licht, deze binnenkomende Golf van Licht zal effectief de Planetaire Frequenties voor Hogere Niveaus van Bewustzijn "Herijken". Dit betekent, natuurlijk, dat de oude driedimensionale "Illusie" door zal gaan te verbrokkelen en af te breken. Voor diegenen die zich nog steeds aan het Derde Dimensionale Bewustzijn vasthouden, zal het schijnen te zijn alsof de chaos overal uitbreekt, en zij zullen paranoïde en kwaad en wanhopig worden. Voor diegenen die het Hogere Bewustzijn kunnen zien en voelen, zal het schijnen te zijn alsof een nieuwe dageraad aanbreekt en dat een nieuwe manier van leven naar boven komt, omdat natuurlijk, het dat doet.


Wat kunnen jullie in deze tijd verwachten? Wij denken dat het sleutelwoord "intensiteit" zal zijn. Alles zal zeer intens schijnen te zijn tot aan het punt van zijnde onwerkelijk. In jullie persoonlijke levens, zal wat er ook over is van jullie oude derde dimensionale bewustzijn verwijderd en vervangen moeten worden door iets van een hogere trilling. Dit kan moeilijk zijn als je een emotionele gehechtheid jegens de oude energieën hebt. Nochtans, als je eenvoudig loslaat en de veranderingen toestaat, dan kunnen zij met het minimum aan verstoring en ontbering bereikt worden. Het idee is om eenvoudigweg het PROCES te VERTROUWEN en toe te staan wat het ook is dat er gebeuren moet.  


Voor diegenen van jullie die hun Licht Lichamen geactiveerd hebben, zal het een eenvoudige kwestie zijn om de binnenkomende Licht golven in jullie Licht Lichaam te integreren. Tezelfdertijd, zal het Fysieke Lichaam wederom overgaan in/naar DNA opwaarderingen om de fysieke vorm toe te staan zich uit te lijnen met de nieuwe Licht Codes voor verdere Ontwikkeling op de Nieuwe Aarde.


Deze invoering van Energie kan betekenen dat velen van jullie zich intens CREATIEF zullen voelen en overstroomd zullen worden met nieuwe ideeën. Denk eraan, je hoeft niet onmiddellijk op hen allemaal te reageren, je bent alleen eenvoudig de Stroom van Overvloed en Licht in deze Nieuwe Golf aan het accepteren. Kies wat voor jou het beste schijnt te zijn. Je kunt je ook fysiek energiek voelen, en een verlangen voelen om jouw eetgewoonten en lichaamsoefening patronen te veranderen om jouw lichaam naar een hogere frequentie te brengen. Je kunt het misschien ook moeilijk vinden om te slapen en dat je een gevoel hebt van over-energiek en verlangend te zijn. Maak je geen zorgen, dit zal voorbijgaan als je de binnenkomende Licht Golf integreert.


Belangrijke Datums in Juli/Augustus


Deze datums zullen de Sleutel Momenten in dit Proces zijn:  
25 en 26 Juli : de "dag buiten de Tijd" en het "Nieuwe Jaar"
8 Augustus.......de 8/8...Het Piek moment van de Sterrenpoort/Draaikolk Transmissies
8 -12 Augustus.....Hoogtepunt van de "Poort"….
19 - 23 Augustus......Volle Maan in Leeuw/Waterman en integratie van de nieuwe Zonne/Maan Codes.

De Nieuwe Mens/Menselijke Engel Licht Lichaam Sjabloon en Activering voor het Ontvangen van de Binnenkomende Energieën

 

 Geliefden, als jullie deze Gouden Golf van Licht binnengaan, is het belangrijk dat jullie je eenvoudig herinneren om in jullie centrum te blijven - welke jullie Hart is, en om het Licht Lichaam stralend en schoon te houden. Herinner je dat je in jouw Multidimensionale staat jouw "centrum van zwaartekracht" jouw Hart is. Haal adem vanuit jouw Hart, adem Licht en Liefde vanuit dat centrum welke jouw Heilige Hart is. Dan, herinner je altijd om jezelf te AARDEN door je te verbinden in/naar jouw Aarde Ster Chakra onder jouw voeten, en dan in/naar het Hart van de Aarde in het centrum van de Aarde en sta jouw Hart toe zich te synchroniseren met de pulsaties van de Aarde als het in harmonie met de Kosmische Puls van het Leven pulseert.


Dan ook, herinner je om je met jouw Ziel Ster Chakra te verbinden welke boven de Kroon Chakra is, alwaar jouw Ziel gezeteld is. Trek die energie door de Kroon Chakra en in/naar het Hart, zodat het de Goddelijke Vonk in het Hart aansteekt. Voel hoe jouw Ziel en Spirit met de Goddelijke Vonk versmelten om de Goddelijk Vlam van jouw Engelachtige Wezen in jouw Hart te creëren. Dan ook, voel hoe jouw Zonne Chakra zich opent en de energieën vanuit de Zon absorbeert en integreert en hen in jouw Licht Lichaam distribueert. Ook, staat de Galactische Chakra de Golven van Licht vanuit het Galactische Centrum toe om geïntegreerd te worden in/naar het Licht Lichaam en om het Licht Lichaam te vullen met Stralend Licht van het Goddelijke.


De Goddelijke Energie en Straling worden geïntegreerd en gedeeld ten behoeve van de Nieuwe Aarde Rasters van Licht - van Hart naar Hart!
Voel hoe dat Stralende Licht doorgegeven wordt rondom de Planeet ten behoeve van het Hart Raster van Lichtwerkers naar Lichtstrijders naar de gehele Familie van Licht terwijl de Nieuwe Aarde manifesteert! En weet dat ongeacht waar jij bent en wat je aan het doen bent - JIJ een Baken van licht bent en een Stralend Schijnend kanaal voor de binnenkomende Golf van Licht!

 

Bron: Denk met je Hart

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees