Groeten Dierbare Vrienden & Familie van het Licht, Deze nieuwe golf van Licht, wevend in ons midden en op jullie planeet, is de handel waar jullie gedurende een lange tijd op gewacht hebben. Het is de energie van jullie essentie, van binnenuit uitzendend en in overeenstemming van buitenaf tegemoet komend. Er is een krachtige resonantie van het zijn/bestaan welke plaatsvindt en voor velen van jullie, die zich voor zolang nog niet thuis gevoeld hebben op de Aarde, zal dit dat allemaal veranderen.

 

Energetisch is er een thuiskomst aan het gebeuren, en jullie kunnen het gemakkelijk binnenin jullie hart voelen. Het is genoeg om sommigen van jullie tot tranen toe te bewegen als dit completere weten van wie je bent samenkomt. Ongeacht van hoe je op deze energie reageert, de energie zelf realiseert jullie diepste aspiraties voor het leven op de Aarde, dierbaren. Deze zijn zeer dierbare verwachtingen, en lang-vastgehouden visioenen voor deelname, voor ontwikkeling, voor het collectief creëren en voor de verheffing van de Aarde en het openen van de planetaire matrix voor andere kosmische niveaus van zijn/bestaan en Licht. Het is een tijd om diepe tevredenheid en vreugde te voelen.

Het leven zal nooit meer hetzelfde zijn en het Legioen van het Licht, het Engelachtige Rijk hier en in het materiële, speelt een belangrijke rol. Velen van jullie nemen tegelijkertijd deel aan het Engelachtige Rijk en vanuit die focus voelen jullie je essentie op de Aarde, op dezelfde manier dat je op Aarde jouw niet-fysieke aanwezigheid bespeurt. Er is een toenemende openheid tussen de Aarde en alle rijken hetgeen betekent dat er een toenemende openheid is voor duidelijke paden van verbinding, gemeenschap en transmissie tussen jij en jij en jij en jij en jij…!

Het is voor jullie tijd om te beginnen te versmelten met jullie meer abstracte aspecten van zijn/bestaan. En als jullie dit doen, zullen jullie je meer herinneren over hoe het is. Het herinneren is het meest belangrijke waar jullie hier voor kwamen en het is uitbreidend. De herinnering die het meest krachtig is, is de herinnering die jou een gevoel van weten geeft. Een gevoel van het allemaal te weten. Hoe het allemaal werkt. Wat zin maakt. Jouw uitgebreide weten is dat deel van jou, dat wanneer je grote nieuwe ideeën tegenkomt zegt, "Oh, natuurlijk. Ik wist dat. Het maakt volmaakt zin." Deze zijn momenten die aan jou duidelijk maken dat jouw bredere kennis meer aanwezig is in jouw leven dan dat je doorgaans denkt of opmerkt. Het sluipt naar binnen! In jouw essentie. Steeds meer wanneer het mogelijk is. Wanneer het ook is dat jij je meer ontspant, meer uitnodigt, je meer openstelt, het stroomt gewoon meer naar binnen. Het is volledig natuurlijk, en het is volledig het idee van hoe in jouw lichaam te zijn, dus het vereist jouw deelname niet. Alhoewel jouw aandacht ervoor, fijn is, en plezierig voor jou en je meer besef geeft van hoe het aanvoelt om jij te zijn.

Terwijl we april binnengaan, zijn er enige enorme energiegolven in beweging. We hebben twee verduisteringen deze maand … een zons- en een maansverduistering. We beginnen met de maansverduistering welke jullie zal helpen bij het emotioneel vrijer worden. Als jullie ermee beginnen om jullie vrijheid en jullie soevereine aanwezigheid te omhelzen, is het zeer belangrijk om vrijer van emoties te worden. Emoties zijn zo heel erg prachtig! Zij kunnen intens of zacht of vriendelijk aanvoelen. Zij kunnen in zoveel smaken ervaren worden. Zij zijn een enorm groot deel van het mens zijn. Echter, jij bent NIET jouw emoties. Zij zijn ervaringen die naar boven komen vanuit jullie bezigheden. Zij komen naar boven vanuit jullie overtuigingen over wat prachtig is, wat wonderbaarlijk is, wat niet prachtig is en wat niet wonderbaarlijk is. Zij komen ook naar boven vanuit jullie gekozen staat van zijn, jullie uitgeoefende emotionele staat, of zelfs jullie geprefereerde emotionele staat. Je kunt dingen selecteren om je op te focussen hetgeen een getriggerde reactie in jou geeft om de emoties die je kiest te ervaren. Niets hiervan is goed of slecht. Het is gewoon. En met dit besef dat het gewoon is, wensen wij toe te voegen … jouw emoties zijn niet jij.

Jij bent bewust besef en weten en met deze uitgebreide realisatie kan je wel of niet van jouw emoties genieten. Je kunt wel of niet jouw emoties bewust cultiveren. Je kunt beseffen hoe jouw emoties, zoals verhalen … gedachten en overtuigingen, enzovoorts … jou beïnvloeden, en je kunt, daarom, voorkeuren hebben als je dat wenst. Zij zijn energetische kwaliteiten in specifieke regelingen. Wij gebruiken hen. Wij ervaren hen. Wij verzenden hen. Jullie genieten van hen. Jullie ervaren jullie leven dieper vanwege hen. Zij zijn, nochtans, zoals alle verhalen en dingen, tijdelijk. Zij komen naar boven en verdwijnen. Zij zijn dingen, gemaakt van deeltjes in tijdelijke overeenkomsten om ervaren te worden, maar niet om ermee te identificeren of persoonlijk te nemen.  

Wanneer je een emotie ervaart, ongeacht wat voor een emotie het ook is, en het volledig, compleet ervaart en het laat ontbinden, dan ervaar je jouw leven in een doorgaande staat van overzichtelijkheid. Wanneer je een emotie voelt en je gebruikt de emotie om een situatie of anderen te controleren, de energie te gebruiken van de emoties om iets te bereiken, dan verstoor je het. Dit laat een spoor in de ervaring achter. Wanneer je de emotie gebruikt om te proberen iets te dwingen om te gebeuren, laat dit ook een spoor achter. Op deze manier houd jij je vast aan de emotie binnenin jouw energiegebied en blijf je verbonden aan de energie van de situatie. Je wordt voortdurend bij jezelf gewaar erover na te denken, dingen te voelen die jou leiden naar het erover nadenken en je vind het moeilijk om in het heden vanwege dit te zijn. Om dit op te lossen moet je ervan wegstappen en er geen verbintenis mee aangaan. Hoe meer jij je verbindt, hoe meer jij gefragmenteerd en niet in het heden bent.

Deze Maansverduistering zal jullie helpen om al jullie dralende sporen van onvolledige of vervormde emotionele transacties op te ruimen.

De tweede verduistering is een zonsverduistering. Deze Verduistering vindt plaats in Ram en gaat jullie aanwezigheid op de Aarde in jullie nieuwe, meer verfijnde staat van samenhang en zuiverheid intensiveren/versterken, en volgt op de passage door de energieën van de Maansverduistering en het Kardinale Grote Kruis.

Het Kardinale Grote Kruis is een beetje zoals een tweede Equinox. Het zal een diepgaande balancerende gebeurtenis zijn met betrekking tot jullie multidimensionaliteit. Jij versmelt in toenemende mate met stromen van JOU vanuit andere dimensies, tijdlijnen en frequenties. Als dit zich voordoet, is er een voordeel voor het herijken en harmoniseren van jouw stroom jouw bewuste besef en weten, in dit specifieke menselijke leven.

De intentie hier is om de volledigheid van de gehele jij in/naar het materiële hier op Aarde te brengen, en om het besef van jouw op Aarde volledig in/naar de aspecten die niet hier gelokaliseerd zijn te brengen. Dit zal alle tijd/ruimte matrixen die aan jouw gerelateerd zijn openen. Terwijl je dit doet help je om de planetaire matrix meer te openen.

Terwijl de Aarde zich meer opent, doet het mee met het openen van het Universum. Dit Universum opent zich op manieren die verdere uitbreiding mogelijk maken. Deze uitbreiding opent paden en corridors van Licht tussen Universums voorbij jullie Universum.

Alles in de Schepping is een ervaring van uitbreiden en versmelten en openen en herenigen.

Jullie deelname is specifiek in de maand april belangrijk. De aspecten van de Aarde van het Engelachtige Rijk zullen gefocust zijn, aangespoord vanuit een kern perspectief, om op te komen in/naar de grootste helderheid en zuiverheid van uitstraling mogelijk. Omdat hoe zuiverder jullie aanwezig zijn, hoe meer jullie kunnen complementeren en harmoniseren met de gehele Schepping en met alles dat zich op de Aarde ontvouwt, opent en uitbreidt.

Onze focus, deze maand, zal zijn in het delen van deze ervaringen met elkaar en in het werken met jullie, een ieder van jullie, om te helpen en eenvoudig met jullie lief te hebben en te genieten, van deze transfiguratie van de mensheid, van het leven op Aarde en van onze doorgaande gedeelde ascentie in/naar Eenheid.

Er wordt innig van jullie gehouden.
Ik Ben Aartsengel Michael

Opmerking:

De Volle Maansverduistering vindt plaats op 15 April.

Het Kardinale Grote Kruis , op 23/24 April.

De Zonsverduistering op 29 April.

 

Bron: Denk met je hart

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees