Yoga is, kort gezegd, een techniek die het lichaam tot diepe rust en ontspanning brengt. Daar komen geen krampachtige bewegingen aan te pas, zelfs bij dynamische houdingen zijn de bewegingen langzaam en spontaan. De houdingen en de ademhaling reorganiseren het zenuwstelsel en brengen een natuurlijke harmonie tussen lichaam en geest tot stand. Voor de beoefenaar van Yoga worden de lichamelijke processen veel beter beheersbaar, waardoor ongemakken en spanningen verdwijnen.

 

Yoga voor beginners

Voor wie nog nooit of bijna nooit aan Yoga heeft gedaan is deze CD een ideale kennismaking. De bij Yoga belangrijke aspecten komen aan bod, zoals de ademhaling, een aantal houdingen en een torsie. Door de duidelijke stap-voor-stap instructies leer je de ademhalingen en de houdingen goed uit te voeren, en je ervaart welke invloed de heilzame werking van Yoga kan hebben op je lichaam en op je geest.

De positieve effecten die met Yoga teweeg gebracht kunnen worden zijn eindeloos: De hormoonhuishouding wordt in balans gebracht, overtollig vet verdwijnt, stoppen met roken en afvallen worden gemakkelijker, alle organen worden gevitaliseerd, spieren worden sterker, kalkafzetting in aderen verdwijnt, de bloedsomloop verbetert, de bloeddruk wordt normaal, buik-, rug- en keelpijn verdwijnen, enzovoort. Maar ook spanningen, angsten en stress lossen op, en zelfvertrouwen en een gevoel van veel energie hebben nemen toe. Wie Yoga beoefent komt in allerlei opzichten in balans, van disharmonie naar harmonie.  

  

Bestel hier

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees