Cd's

Hier krijgt u een mooi overzicht van cd's die we persoonlijk heel hard waarderen en jullie dan ook oprecht aanraden. Om te luisteren of eventueel aan te schaffen om je bewustzijnsgroei te verhogen. Ideaal voor meditatie's of intense rust momenten. Zo laat deze zeker niet ontbreken in je collectie. Je cd niet gevonden? Gebruik de zoekmachine hieronder.

Ook voor muziek ga je naar bol.com
Most Relaxing New Age Music In The Universe

 

Laat je terug voeren naar de natuur. Geef jezelf een moment van rust en luister naar deze prachtige rustgevende muziek. Prachtige piano en panfluitmuziek strelen je oren. een genot om naar te luisteren. Een moment voor jezelf.

Mind Power Sound

Een diepe meditatieve toestand bereiken... Moeilijk? Nu niet meer!  Aanschouw  een revolutie in de samenwerking tussen technologie en mens om een hoger bewustzijn te scheppen. Duizenden jaren geleden gebruikten shamanen de kracht van muziek om bewustzijnstoestanden te bereiken die zonder trance niet toegankelijk waren. Sommige oude religies nemen aan dat de aarde ontsond uit de trilling van een oergeluid. Sommige moderne wetenschappers noemen het de big bang, een enorme trilling.

Sonic Activation

Beleef de kracht van de activaties nu in eigen huis met deze speciale cd-uitgave. Tien nummers vol inspirerende tonen met de energie van de bijpassende hologrammen. Geniet van ruim een uur aan prachtige meditatiemuziek, geproduceerd in de helende frequentie van 432hz. Dit is de trillingsnelheid of 'stemtoonhoogte' van de muzieknoot A boven de middelste C. Deze rusttoon trilt op een universele frequentie die in natuurlijke verhouding staat tot de 'oertoon' (1 trilling per seconde). Muziek op deze schaal komt overeen met de waarden van ons DNA, waardoor het net als de geometrische codes contact met ons gevoel maakt.

 

Pure Spa-Time To Relax

 

Earth drum

Yoga voor beginners

Yoga is, kort gezegd, een techniek die het lichaam tot diepe rust en ontspanning brengt. Daar komen geen krampachtige bewegingen aan te pas, zelfs bij dynamische houdingen zijn de bewegingen langzaam en spontaan. De houdingen en de ademhaling reorganiseren het zenuwstelsel en brengen een natuurlijke harmonie tussen lichaam en geest tot stand. Voor de beoefenaar van Yoga worden de lichamelijke processen veel beter beheersbaar, waardoor ongemakken en spanningen verdwijnen.

 

Reiki  hands of light

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees