Wat is bewustzijn? In hoeverre is ons bewustzijn al voorgeprogrammeerd in onze genen? Waarom is het gods-besef iets van alle eeuwen en alle volkeren? Wat is de betekenis van nieuwe inzichten in quantum fysica voor fenomenen zoals mystieke ervaringen, het collectieve bewustzijn, hogere bewustzijnsniveau's, meditatie en vele andere niet wetenschappelijk verklaarbare verschijnselen? Sluiten wetenschap en spiritualiteit elkaar uit of kunnen zij samen gaan?

 

Voice

 Klik op de cover voor meer informatie

Dit zijn vragen die mensen al generaties bezighouden. The Voice doet verslag van de ervaringen van allerlei mensen met een religieuze of niet-religieuze achtergrond en van wetenschappelijke doorbraken. En helpt ons vragen te beantwoorden die op ons pad komen. The Voice is een film over bewustzijn en de zoektocht naar verlichting, en onderzoekt de samenhang tussen religie, spiritualiteit en wetenschap; een adembenemende 3-uur durende reis door het Bewustzijn, het Verlicht zijn, wat de betekenis is van de Dood en wat daarop volgt, en veel meer. Ontdek wat de wetenschap zegt over de menselijke aura. Nieuwe technologie brengt veel meer inzicht hierover. The Voice volgt de ontdekkingen van wetenschappers over sub-atomaire en atomaire deeltjes, het DNA, en de gevolgen voor micro-en macrocosmos van de natuur/het heelal en alles wat daarbinnen leeft Een geweldige film voor iedereen die bezig is zijn kennis over het menselijke bewustzijn en de relatie ervan met het collectieve energieveld (The Field) te vergroten.

Regisseur David Sereda is mede-oprichter van V.O.I.C.E. Entertainment en is verder regisseur, producent, fotograaf en auteur. Hij is een bekende ruimte-wetenschapper, natuurkundige en ecoloog. Daarnaast heeft hij onlangs in Canada 1.3 miljoen bomen gepland.

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees