Er is meer tussen hemel & aarde dan wij waarschijnlijk ooit zullen kunnen bevatten. De documentaires van Mysterious Forces Beyond proberen verklaringen te geven over onderwerpen die de mensheid al eeuwen lang bezig houden.

 

 


DVD 1 - De kracht van de geest


Channeling

Bepaalde personen claimen dat ze d.m.v. zogenaamd channeling hun lichaam tijdelijk beschikbaar kunnen stellen aan geesten die een boodschap willen vertellen aan geliefden of andere personen. Is dit echt mogelijk?


Paranormale detectives

Al jaren is het algemeen bekend dat de politie paranormaal begaafde personen inschakelt om vastgelopen zaken of vermissingen tot een goed einde te brengen. Is er daadwerkelijk bewijs dat hun hulp nut heeft?Genezing op afstand

Sommige mensen beweren dat ze door aan een bepaalde persoon sterk te denken ze deze op afstand kunnen genezen van ziektes. Hoe gaat dit in zijn werk en zijn de positieve resultaten ook echt aantoonbaar?


DVD 2 - We zijn niet alleen


Spookverschijnselen

Geesten, spoken & klopgeesten, iedereen heeft er wel eens over gehoord, maar is er ook daadwerkelijk wetenschappelijk bewijs van hun bestaan? Ga op pad met een zogenaamd team van spookjagers die u dingen kunnen tonen waar u versteld van zult staan.


Vampieren

Ligt er aan de basis van verhalen over vampieren een daadwerkelijke aanleiding? Deze documentaire toont aan dat de boeken & films over dit fenomeen toch dichter bij de waarheid liggen dan u in eerste instantie kon vermoeden.


Buitenaards leven

Door vele films en series hebben we een bepaald beeld gekregen over buitenaardse wezens die onze aarde zo nu en dan bezoeken. Er zijn echter ook veel mensen die claimen daadwerkelijk ontvoerd te zijn door wezens van buitenaf. Kijk en luister naar hun bewijzen.

 

Bekijk Hier

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees