Er is meer tussen hemel & aarde dan wij waarschijnlijk ooit zullen kunnen bevatten. De documentaires van Mysterious Forces Beyond proberen verklaringen te geven over onderwerpen die de mensheid al eeuwen lang bezig houden. DVD 1 - De geheimen van de hemel  Engelen op aarde  Zijn er engelen aan het werk op deze aarde? Vele verklaringen van ooggetuigen wijzen erop dat er daadwerkelijk engelen een helpende hand toesteken om ons in moeilijke tijden bij te staan. Wonderen  Zowel in het heden als in het verleden zijn er verhalen over allerlei eventuele wonderen die zouden hebben plaatsgevonden. Vinden deze claims alleen oorsprong in religieuze kringen of is er daadwerkelijk bewijs.

 

 


Dromen


Dromen hebben volgens veel mensen een voorspellende waarde. Reeds in de bijbel worden voorbeelden beschreven. Maar is er echt wetenschappelijk bewijs dat het nut en de eventuele paranormale kracht van onze dromen kan verklaren.


DVD 2 - De mysteries van de dood


Ontmoetingen met overledenen In de Griekse oudheid reisden achtergebleven familie leden naar de zogenaamde orakels van de dood om contact te zoeken met de overledenen. Ook tegenwoordig proberen mensen contact te zoeken met hun gestorven familieleden. Is dit ook daadwerkelijk mogelijk?!


Reïncarnatie

Is het mogelijk om m.b.v. hypnose ervaringen in een zogenaamd vorig leven opnieuw te beleven? Wat zijn de wetenschappelijke bewijzen van reïncarnatie? En hoe gaat een sessie precies in zijn werk?


Bijna dood ervaringen

Iedereen kent wel verhalen van mensen die een 'bijna dood' -ervaring hebben gehad. Ze spreken dan vaak over een helder licht. Wat is de wetenschappelijke verklaring voor de ervaringen die deze mensen beleefd hebben?

 

 

Bekijk Hier

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees