In het spannende en aangrijpende boek 'Ki, kracht van binnenuit' maken we kennis met een gestresste zakenman (Peter) die ogenschijnlijk alles voor elkaar heeft, maar diep van binnen vastloopt. Om een burn-out te voorkomen is een drastische omslag noodzakelijk. In een boeddhistisch klooster, hoog in de Himalaya, maakt hij als eerste westerling kennis met de universele kracht Ki. Ki is een eeuwenoud geheim dat altijd binnen de kloostermuren is gebleven. Pas nadat Peter een beproeving heeft doorstaan, leert hij Ki kennen.  Laat je meevoeren door dit verhaal en ontdek het geheim achter de kracht en rust van boeddhistische monniken die hoog in de Himalaya leven.

 

Ki, het verhaal    Klik op het boek voor meer informatie

 

Wat is Ki? Ki is de natuurlijke kracht die in ieder van ons huist en ons helpt bij een krachtig en energiek leven. Ki is geen hoogdravende filosofie, maar een eenvoudige en praktische manier om in je kracht te komen. Ontdek de vier Ki-principes, die werkzaam, voelbaar en overtuigend zijn. Je zult verbaasd zijn over de innerlijke kracht die in je huist.

Hans Peter Roel (Soest, 1964) is een creatieve denker. Hij inspireert, heeft het talent om mensen in beweging te krijgen en weet spiritualiteit op een praktische en begrijpelijke manier neer te zetten. Hans Peter heeft de missie om mensen te inspireren om hun volle vermogen te gebruiken: "Door je innerlijke Ki-kracht creëer je een krachtig en energiek leven.

Recensie(s)

De auteur voert Rob, een beurshandelaar, ten tonele die op het moment dat hij met vakantie wil gaan naar Nepal op het punt staat om voor de tweede keer overspannen te raken. De reis gaat toch door. In Nepal wordt hij door een onbekende Nepalees opgepikt en rondgeleid. Er ontstaat de wens bij Rob om in het klooster waarover de gids vertelt in retraite te gaan. Dit gebeurt, en na enkele weken is Rob geheel van zijn depressie af, en kan als eerste westerling omgaan met de universele kracht Ki. Als een volleerd boeddhistisch monnik reist hij terug naar Nederland, waar hij de kennis van de Nepalese monniken geacht wordt te gaan verspreiden in de westerse wereld. Net als soortgelijke eerdere romans van de Nederlandse auteur en trainer (1964) zal het liefhebbers van spirituele verhalen kunnen aanspreken. Deze herziene uitgave leest prettiger dan de eerste editie 'Ki: Oosterse wijsheid in een westerse wereld'. Deze keer is er voor de oefeningen een apart boekje uitgegeven: 'Ki werkboek'*. Normale druk.

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees