Er was eens een kleine Ziel . . . . . . . . . die wilde weten wat vergiffenis betekent. En dat niet alleen, de kleine Ziel wil ervaren en voelen wat het is om elkaar te vergeven. Na een gesprekje met God die haar belooft te helpen, wordt de kleine Ziel samen met een beschermengel- naar de aarde gezonden en als Gabrielle geboren. De beschermengel belooft haar dat hij haar altijd zal bijstaan, zelfs al zou het Zieltje vergeten wat God in het gesprekje heeft gezegd. Zie de wereld opengaan door de ogen van de kleine Ziel in Gabrielle, die leert lief te hebben en te ervaren hoe het voelt om een mens te zijn. Net zoals Een gesprekje met God is ook Een tweede gesprekje met God een eenvoudig en krachtig verhaal dat kinderen laat kennismaken met spiritualiteit.

 

Een tweede gesprekje met God

Klik op het boek indien U meer informatie wenst.

Het verhaal nodigt door zijn pure eenvoud kinderen en ouders uit met elkaar te praten over liefde en vergeving, over wat het betekent en hoe het voelt om mens te zijn.

Recensie(s)

Opnieuw een boek over kleine Ziel* die in de hemel een gesprekje met God houdt. Dit keer gaat het gesprek vooral over de aarde, waar Zieltje als een pasgeboren baby naar toe zal gaan. God zegt dat hij Zieltje nooit zal vergeten en geeft de beschermengel Almar mee. Dan wordt Zieltje op aarde geboren als een baby en krijgt de naam Gabrielle. Zieltje voert hele gesprekken met Almar en ervaart de liefde van haar ouders en leert over het leven en over vergeving en spiritualiteit. Via deze parabel wil de auteur kinderen een nieuwe blik op God bieden, op het leven op aarde en op de liefde. Het is de vraag of kinderen de bedoeling van de auteur oppakken. De tekst, die voornamelijk bestaat uit gesprekjes tussen Zieltje en de beschermengel, is heel abstract en vaag. Ook zal het bij kinderen vreemd overkomen dat een baby zich bezighoudt met vraagstukken als liefde en vergeving. Het gehanteerde godsbeeld is slechts herkenbaar voor kinderen die bekend zijn met de New Age en esoterische visie. De Amerikaanse auteur is bij volwassenen vooral bekend vanwege zijn boek "Een ongewoon gesprek met God", waaraan in de ondertitel wordt gerefereerd. Voor een beperkte groep kinderen vanaf ca. 10 jaar.

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees