"Wij missen jullie aanwezigheid, wij zijn veel te lang van elkaar gescheiden geweest. Ik omring jullie met een auraveld van liefde en bescherming. Ik ben Aartsengel Michaël."  De missie van engelenwezens is het beschermen, verzorgen en begeleiden van de mensheid. Hoeveel tegenstrijdige overtuigingen en verschillen er onder rassen, culturen en religies ook mogen zijn, één ding hebben ze allemaal gemeen en dat is het geloof in engelen of welke naam hen ook gegeven wordt. Engelenwezens functioneren als overgangsteam in tijden van grote verandering, zoals de tijd waarin wij nu leven. Er ligt een fantastische toekomst voor ons nu het nieuwe millennium zich ontvouwt en de mensheid volwassen wordt.

 

de Gouden Belofte Klik op het boek voor meer informatie

We verruimen ons bewustzijn buiten onze eigen kleine omgeving wanneer we ons zonnestelsel en de verdere ruimte gaan verkennen. Wanneer we ons hart en onze geest openstellen voor de mogelijkheid dat engelen bestaan en hun hulp inroepen, zullen zij ons inspireren om gezondheid en overvloed te creëren en in vrede en vreugde te leven. Zij stralen onvoorwaardelijke liefde uit en zullen ons helpen dat ook te doen. Aangezien wij een vrije wil hebben en zij daar geen inbreuk op willen maken, moeten wij om hun assistentie vragen. Je voelt je dan nooit alleen, je hebt je engelenvrienden altijd om je heen om je te leiden, te inspireren en moed in te spreken. Keer naar binnen en vraag; je beschermengel wacht op je.


Ronna Herman is tevens de auteur van 'De toekomst is nu', 'Je heilige zoektocht' en 'Laat het Licht zijn'.

 

Recensie(s)

De auteur heeft met aartsengel Michael gechanneld en de boodschap is in het hele boek hetzelfde: mensen op aarde zijn in werkelijkheid afgezanten van de aartsengel en hebben de taak voorbereidingen te treffen om ervoor te zorgen dat de Hemel weer neerdaalt op het sterrenschip Aarde. Volgens Michael zijn we in werkelijkheid al bezig met onze galactische/kosmische taak. De boodschappen worden afgewisseld met meditaties om de taken te versnellen en te vergemakkelijken; hier en daar staat een bemoedigende tekst van de auteur zelf. De boodschappen van de aartsengel lijken te verwijzen naar eerder gegeven informatie: fotonengordels, blauw-violette vlammen en kristallijnen energie spelen een rol in ons leven op aarde, maar worden niet altijd toegelicht. De boodschappen zijn liefdevol en, wie weet, zelfs waar. Compleet met trefwoordenregister en een apart overzicht van de meditaties. Brede marges.

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees