Wie van de heilzame werking van de bloesem-remedies van Dr. Edward Bach gebruik wil maken, zal weinig problemen tegenkomen - Bachs eerste principe was eenvoud. Het enige wat men moet leren is het selecteren van de remedie die precies past op de specifieke onevenwichtigheden in stemming of karakter.
Bach-remedies Stap voor Stap leert op heel directe wijze hoe men daarbij het beste te werk kan gaan en is tevens een beknopte inleiding op de denkwijze van Dr. Bach. Bach-remedies Stap voor Stap:

 

Bach-bloesem-remedies stap-voor-stap

Klik op het boek voor meer informatie- introductie van de bloesem-remedies
- een beschrijving van de 38 remedies en de Rescue Remedy
- karakterremedies herkennen
- remedies uitzoeken voor anderen, voor jezelf en voor kinderen
- bloesem-remedies ook voor dieren en planten
- vervaardigen en gebruiksklaar maken van de remedies

Judy Howard is verbonden aan het officiele Bach Centre in Engeland en internationaal erkend als deskundige op het gebied van de Bach-therapie. Haar boeken zijn in diverse talen uitgebracht. Samen met Stefan Ball schreef ze o.a. Katten psychisch helen.

Recensie(s)

Een goed en duidelijk geschreven boek over de heilzame werking van Bachs bloesemremedies. De schrijfster heeft verschillende specifieke boeken over Bachbloesems op haar naam staan: 'Opgroeien met Bach-remedies', 'Bach-remedies voor vrouwen' en 'Katten psychisch helen'*. Dit is een algemeen boek. Ze beschrijft het leven van Dr. Bach en zijn ontdekking van de remedies. Voorts geeft ze een beschrijving van de 38 remedies en de rescueremedie. Ze maakt duidelijk bij welke gemoedstoestand je ze kunt gebruiken. Ze vertelt iets over het maken van de bloesems, de werking en de dosering. Ook geeft ze uitleg over het diagnosticeren van de juiste bloesems bij volwassenen, kinderen, dieren en planten. Met een geannoteerde boekenlijst voor geinteresseerden een adressen van informatiecentra besluit ze het boek.

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees