Elke dag gebruiken we onze intuïtie. Die helpt ons veelal onbewust bij het maken van keuzes. In Intuïtie als kompas laat Penney Peirce zien hoe je je intuïtie net als elke andere vaardigheid zelf kunt ontwikkelen. Beter naar deze intuïtieve kennis luisteren bevordert het maken van de juiste keuzes en opent de weg naar meer creativiteit en spiritualiteit. Intuïtie als kompas is een praktische handleiding waarin gebruik wordt gemaakt van een intuïtiedagboek, tips, affirmaties en oefeningen. Een eerdere versie van dit boek verscheen twaalf jaar geleden bij Kosmos, onder de titel De weg naar innerlijke wijsheid. Het thans aangeboden boek is een geheel nieuwe vertaling van de new expanded edition.

 

Intuitie als kompas

Klik op de afbeelding voor meer info

Penney Peirce, auteur, docent, counselor en trainer, is een pionier op het gebied van intuïtieve ontwikkeling. Zo traint ze al meer dan dertig jaar mensen uit het bedrijfsleven, wetenschappers, psychologen en iedereen die zich verder wil ontwikkelen op het gebied van spiritualiteit. Voorjaar 2010 verscheen bij Altamira haar boek Verhoog je trillingsfrequentie.

Recensie(s)

Update met gereviseerde tekst van het populaire en in twintig talen vertaalde 'De weg naar de innerlijke wijsheid' (1997) van de internationaal bekende docent/counselor/trainer. Het is vooral een praktische handleiding voor een breed publiek voor het ontwikkelen van intuitie, met veel opdrachten (bijhouden van een dagboek, het uitvoeren van affirmaties en oefeningen) met als doel het krijgen van een helderdere, ruimere en meer creatief-spirituele levensinvulling. De opbouw is bewust drieledig: zorgen voor een heldere lens (herkennen intuitief proces, ontsluiten van onderbewuste geest), toegang krijgen tot subtiele informatie (gewaarworden van het onzichtbare, lichaamsbewustzijn) en tenslotte het bruikbaar maken van intuitie (gebruik van verbeelding, toepassing in het dagelijks leven). De auteur heeft de oorspronkelijke tekst met name aangevuld met inzichten en technieken over intuitie als poort naar spiritueel bewustzijn en als hulpmiddel in het bedrijfsleven (organisaties, groepen). Ze heeft een heldere, prettige en soepele schrijfstijl en presenteert handige overzichten, vetgedrukte conclusies en citaten van schrijvers en wijzen. Inclusief twee bijlagen, waarvan een met verdiepingsoefeningen. Bevat enkele noten.

 

 

Bezoek ook onze webshop  

en meer info op de Facebook Pagina

  

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees