Geliefden, Jullie allemaal hebben geworsteld om het evenwicht te handhaven terwijl de nieuwe energieën gedachten, gevoelens en emoties naar buiten brachten waar jullie geen idee van hadden dat jullie die binnenin herbergden, en jullie zijn nu gereed voor een grotere verfijning van jullie vier lagere lichamen. Het zal veel gemakkelijker worden in de dagen die er in het verschiet liggen aangezien de meesten van jullie het reinigen, opruimen en zuiveren van alles dat geen liefde vanuit jullie diepste en binnenste zelf is bijna voltooid hebben. Nu raakt de weg voor jullie gevuld met een groter lichtspectrum dat een groter perspectief presenteert dan jullie eerder omhelsden.

 

Hilarion1

 

Een groter begrip van zelf is op handen welke op diens beurt een groter begrip mogelijk maakt over jullie zusters en broeders met wie jullie de ruimte op deze wereld delen. Het leven neemt een nieuwe voortvarendheid aan met onbegrensde mogelijkheden. Jullie grotere overzichtelijkheid en focus brengen jullie gedachten en creatieve ideeën nu sneller dan ooit tevoren in/naar de manifestatie.  

Wat gewoonlijk jaren nam om dat wat jullie wensten in jullie ervaring naar jullie toe te brengen, wordt nu op een moeiteloze en harmonieuze manier verwezenlijkt. Al het goede dat jullie gewenst hebben om te ervaren in jullie individuele levens wordt gecreëerd en naar jullie toegebracht door het Universum en de Schepper. Jullie beginnen nu te begrijpen hoe het leven in harmonie geleefd met het Universum en de Schepper bedoeld was om te zijn, een immer stromende rivier van vreugde, verrukking, licht, kleur en creativiteit. De gaven die jullie ontwikkelden en uitoefenden door jullie gehele tijdelijke verblijven in de fysieke vorm heen, beginnen nu naar de oppervlakte te komen. Jullie hebben nu de grote kans om deze via jullie toe te staan om in/naar de expressie te komen. Talenten die jullie alleen wensten dat jullie die hadden beginnen binnenin jullie naar boven te komen en jullie te verrassen met hun opkomst in jullie dagelijkse expressies. Een ieder van jullie heeft unieke en schitterende talenten en vaardigheden die onder het oppervlak verborgen gelegen hebben van de waargenomen persoonlijke beperkingen en deze zijn nu in naar de vergetelheid aan het ontbinden.

Er zullen verrassingen en onverwachte gebeurtenissen zijn die zich voordoen welke een ieder van jullie belangrijke flitsen van inzicht zullen brengen die de aanleiding zijn dat alles in een moment verandert. Alles dat zich voordoet brengt een totale verschuiving van het paradigma en jullie moeten je inspannen om niet dat wat naar voren komt tegen te werken. Blijf open staan en ben bereid om na te denken over en de nieuwe richtingen te omhelzen die jullie naar nieuwe hoogtes voort kunnen stuwen. Succes zal naar jullie toekomen vanuit de vruchten van jullie welgemeende intenties en jullie grootste goed begint voor jullie te manifesteren. Denk eraan om in dankbaarheid en bescheidenheid aan de wereld terug te geven als jij je goede ontvangt. De dingen zullen samenkomen als was het door magie om de werkelijkheid te creëren die je nagestreefd hebt. Blijf enthousiast over de nieuwe mogelijkheden/kansen en potentiëlen en ben optimistisch in je geloof in anderen aldus zij ook, zullen gedijen, groeien en uitbreiden. Iedereen rondom jou heen zal de positieve en prachtige aspecten van je werkelijke wezen zien en zal deze naar je terug spiegelen.

Sta jezelf toe om uit te reiken in/naar onverkende gebieden van zelfexpressie en kijk naar je projecten met een nieuwe en meer creatieve benadering. Neem meer risico en stel je open voor nieuwe en andere ideeën. Laat wat voor oude overblijvende angsten van beperkingen dan ook die je nog steeds vast mag houden los en open meer volledig voor de creatieve inspiratie. Om je perspectief te verbreden, kies om vreedzaam te zijn, verstil je geest/gedachten en sta het Universum toe om meer opties naar jou toe te brengen waar je je niet bewust van geweest mag zijn. Laat het Universum je ondersteunen en sta diens beïnvloeding toe om mogelijke oplossingen naar jou toe te brengen om jouw uitkomsten te helpen dirigeren. Ben openlijk ontvankelijk, geduldig en flexibel en blijf bereid om op verrassende en fantasierijke manieren te ontvangen. Blijft voorwaarts gaan en blijf een open oog houden voor nieuwe en onverwachte kansen. Je zou verrukkelijk verrast kunnen zijn over waar zij jou naartoe leiden.

Weet dat alles goed is en dat alleen Liefde jou omringt. Belichaam een nieuwe manier van te kijken naar het leven en de wereld rondom jou heen. Jij bent een stralend, lichtend lichtbaken voor allen rondom jou heen en je bekrachtigt anderen met je liefde, wijsheid en aanwezigheid. Het is tijd voor jullie om zelfs helderder te stralen en de wereld jullie ware essentie te laten zien.

Tot volgende Week….

IK BEN Hilarion

Vertaling: Cobie de Haan

 

Bron : Denk met je Hart


©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

enfrdees